PolLya

Сироватка з протінолом від Avon.

Сироватка з протінолом від Avon.

Я не відношусь до числа жінок, в яких всі полички ванної, спальні і вітальні заставлені різними косметичними засобами. Не являюсь експертом по правильному підбору кремів. Але дуже люблю змінювати направлення і концепцію догляду за шкірою обличчя.
Скажу відразу , щоб всі економні господині один раз страшенно здивувались моєму витратному підходу до використання косметики, а далі просто махнули на мене рукою, мовляв, випадок безнадійний. Хай хоч на хліб намазує ті креми... Так от . Всі засоби по догляду за обличчям, тілом, руками я використовую напротязі приблизно 2 місяців після відкриття. Далі я їх не викидаю. Далі - вони закінчуються)))

Я не скуповую все підряд, а довго придивляюсь чи дійсно "моя тема". Так само довго придивлялася до лінійки ейвона з ретинолом. А в цьому році таки купила відразу 2 сироватки: одну з віт. С, а іншу - "протінол".

І з проміжком у 2 тижні почала влітку використовувати обидва засоби. Сироватка з протінолом приємного перламутрово-рожевого кольору. Аромат у засобу ледве чутний, косметичний , з легенькою, як вуаль парфумною віддушкою. Я крему з серії "Протінол" не брала, тож сироватку не закривала нічим. Використовую лише на ніч.

Спочатку через ніч з вітаміном С. Ніяких нарікань на цей дует не мала, але вирішила вітамін С перевести на денну "роботу", а "нічні зміни" залишила на "Протінол". Все дуже гарно працювало. Алергії не було. Сироватка з протінолом, на відміну від віт.С , не масна, добре вбирається шкірою обличчя, не липне, не стомлює парфумною віддушкою.
На ранок маю м'яку, зволожену, свіжу шкіру. Доречі, хто має пігментацію, тому теж раджу не обходити стороною даний продукт з протінолом. Сироватка непогано висвітлює пігментні п'ятна, особливо в парі з вітаміном С від Ейвон.

Я не буду казати, що я ще обов'язково її куплю. Тому що маю на ніч беззаперечного фаворита, яким уже неодноразово користувалась. Якому зрадила з засобами інших виробників. Але потім одумалась і повернулась до нього ,купивши( як і годиться купувати надійних улюбленців) відразу два флакона. Ось скоро закінчу віт С, а залишки протінолу переведу на денну варту ( так-так, те саме моє "поїдання ложками" засобів для догляду за шкірою ))), і розповім вам про неймовірно класного (а і багатьом відомого) помічника .🩷

Але за час користування сироваткою від Avon " Протінол" , я була абсолютно задоволена її роботою з моєю , нажаль, дуже недосконалою шкірою. Сироватка надала шкірі свіжості і сяйва, а мені можливість зранку відчувати себе трііішечки молодшою😉.