☕️ Karina ☕️

SHELLY ЗАСІБ ВІД НАТЕРТОСТЕЙ ШКІРИ НІГ

SHELLY ЗАСІБ ВІД НАТЕРТОСТЕЙ ШКІРИ НІГ

Для мене актуальна проблема натирання шкіри ніг, особливо під час носіння підборів. Якими б вони не були, але результат завжди один. Тому вже тривалий час я змушена відмовитися від цієї красивої насолоди. Але прочитавши достатню кількість позитивних відгуків, я вирішила, що варто спробувати.

✨️Опис - Професійний засіб Shelly™ збагачений активними компонентами, які перешкоджають натиранню шкіри ніг взуттям. Створюючи на поверхні шкіри захисну плівку, стік миттєво зменшує тертя шкіри, запобігаючи подальшій появі ран і мозолів. Бджолиний віск у формулі засобу має чудові пом'якшувальні та протизапальні властивості, сприяє швидкому загоєнню різноманітних ушкоджень та регенерації тканин. Засіб також містить гідрогенізовану касторову олію, яка сприяє зволоженню, відновленню та тонізуванню шкіри. Приємний аромат підтримує шкіру в тонусі та свіжості.

✨️Особливості засобу :

  • створює на поверхні шкіри захисну плівку, яка пом'якшує тертя;
  • захищає вразливі місця від ураження;
  • сприяє процесам регенерації тканин;
  • легкий у нанесенні;
  • не залишає слідів та слизькості;
  • безбарвний, майже непомітний на шкірі.

✨️Пакування - засіб невеликого розміру у вигляді стіку знаходиться у картонній коробці. Він досить компактний, тому можна брати із собою. За допомогою прокруту можна отримати більше продукту. Працює справно та легко.

✨️Об'єм - 15 мл. Хоч він і маленький, але розхід економний.

✨️Виробник - Україна.

✨️Текстура - це твердий стік. Речовина білого кольору, яка на шкірі залишає прозору захисну плівку. Він не вологий і не надто сухий. Комфортно розприділяється.

SHELLY ЗАСІБ ВІД НАТЕРТОСТЕЙ ШКІРИ НІГ
SHELLY ЗАСІБ ВІД НАТЕРТОСТЕЙ ШКІРИ НІГ
SHELLY ЗАСІБ ВІД НАТЕРТОСТЕЙ ШКІРИ НІГ
SHELLY ЗАСІБ ВІД НАТЕРТОСТЕЙ ШКІРИ НІГ

✨️Інградієнти - Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Hydrogenated Castor Oil, Stearyl Alcohol, Synthetic Beeswax, Candelilla Cera, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Trimethylbenzenepropanol.

1 елемент складу середнього рівня безпеки.

🟠Parfum - Віддушка парфумерна.

2 елементи складу не знайдено.

Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes - синтетична віддушка.

🔵trimethylbenzenepropanol - допустимо. Синтетичний спирт.

У складі присутні емоленти, віддушки, гідрогенат касторової олії (тверда крихка воскоподібна маса), стабілізатори емульсії, емульгатор, бджолиний віск (утворює стікову текстуру, надає протизапальну та пом'якшувальну дію), канделильський віск (як альтернатива бджолиному, запобігає втраті вологи та згущує формулу, полегшуючи розподіл), консервант, антиоксидант.

✨️Враження - засіб дійсно дієвий. Це в рази краще звичайних пастирів, які взагалі не тримаються, сповзають. Він створює захисну прозору плівку, яка пом'якшує шкіру та запобігає утворенню натирання. Також, допомагає та полегшує процес регенерації. Розхід економний, тому сміливо можна використовувати для всієї родини. Не забруднює одяг, взуття. Рекомендую.