Чистикова Дар'я

Одноразовий душ: Classic, Comfort, Extreme, міні

Одноразовий душ: Classic, Comfort, Extreme, міні

Одноразовий душ — це універсальний засіб, котрий стане у пригоді у будь-якому випадку: будь-то на пікніку, огороді, після занять спортом, у дальній дорозі або банально відключили воду. Я вже мовчу про те, яка це необхідна річ для наших Захисників та Захисниць 🇺🇦

Cьогодні на огляді декілька варіантів душів, таких як Classic, Comfort, Extreme та міні. Чим вони відрізняються та що собою представляють розповідаю далі ⬇️

Склад комплекту одноразового душу – це одноразова губка, просочена спеціальним складом з миючого засобу (до речі, який є гіпоалергенним☝️) та одноразовий рушник.

Як використовувати?

1. Відкрити упаковку та дістати всі елементи комплекту.

2. Помістити губку з блакитними або білими смужками назад у відкриту упаковку.

3. У відкриту упаковку з губкою всередині додати зазначену кількість води.

4. Стискати упаковку з губкою до утворення піни.

5. Використати губку для очищення тіла.

6. Витерти тіло рушником, що міститься в комплекті.

7. Після використання всі елементи комплекту викинути у смітник.

Сухий душ не потребує змивання. Також виробник наголошує, що не треба змочувати губку у великій кількості води, зазначеній кількості на упаковці буде більш ніж достатньо.

Всі одноразові душі Estem містять нейтральний PH 5.5, що забезпечує м'який вплив на шкіру, дозволяючи залишатися їй свіжою і чистою навіть без змивання.

Перейдемо до видів:

Тут мильна губка з білими полосками, за розміром 20×12 см. Її склад містить очищувальні і зволожувальні компоненти. Основні активні агенти — Sodium Laureth Sulfate і Cocamidopropyl Betaine, забезпечують піноутворення та очищення. Також є екстракти рослин (розмарин, зелений чай, гіркий апельсин, котрі додають антиоксидантні та заспокійливі властивості для шкіри.

Одноразовий рушник — нетканна полотнина 50×30 см (целюлоза 70%, поліпропілен 30%). Схожий на звичайний паперовий рушник, чудово вбирає залишки.

По враженням від використання душ не залишає липкості, неприємної плівки, подразнень чи якогось дискомфорту. Він гарно справляється із забрудненням на шкірі, запахом поту та і взагалі дарує відчуття свіжості та чистоти. Тестувала на всьому тілі, і можу з впевненістю сказати, що він підходить для будь-якої її частини👌

Такий самий як Comfort, по складу та розмірам теж. Едина відмінність це наявність саше з водою. Цей варіант для дійсно екстремальних випадків, коли доступу до води немає абсолютно.

До речі, виробник зазначає, що використовуватися може будь-яка вода, яка є в наявності – зі струмка, з озера, з річки, з листя рослин тощо. Якщо до цього не готові — Extreme те що вам треба.

Візуальна відмінність у смужках на мильній губці, вони тут блакитного кольору, по складу все те, що і у Comfort плюс ароматизатор, UV-фільтр (Benzophenone-4, він допомагає зберегти стабільність формули продукту та запобігти її розпаду під дією сонця) та барвники.

Особливої різниці суто про враженням в очищенні я не помітила. Воно таке ж гарне, без явно вираженого аромату, шкіра почуває себе однаково комфортно.

Ще одна відмінність з Comfort-ом, яку я для себе відмітила — це більш мягенький та комфортний одноразовий рушник. Він теж з нетканої полотнини, але склад інший: віскоза 50%, поліпропілен 50% — набагато приємніший саме до шкіри.

Раджу саме цей варіант, якщо полюбляєте більш мягенькі рушнички.

Підходить для невеликих ділянок, таких як руки, ноги або для інтимної гігієни.

Стосовно складу він ідентичний Classic, а рушничок як у Comfort чи Extreme. Едине що розмір рушника та мильної губки менший, тобто 30×25 см та 12×10 см відповідно.

Маленький зручний варіант, щоб освіжитися або змити бруд локально.

Підсумовуючи можу сказати, що якість одноразових душів Еstem мене порадувала. Вони дійсно дарують гарне очищення та свіжість без дискомфорту. Це ідеально, коли немає можливості повноцінно прийняти класичний душ або ванну.

Дякую за увагу ❤️