Anna_feerie

Чоловічий крем для обличчя, що йому точно сподобається

Чоловічий крем для обличчя, що йому точно сподобається

Я не буду вас обнадіювати, що чоловік, який завжди обходився без "усіх ваших кремів", раптом стане сторонником багатоступінчастої корейської рутини, проте з таким кремом вам точно буде простіше вмовити його хоч щось мазати на своє мужнє лице😁. Цей крем містить багато робочих інгредієнтів, спрямованих на зволоження, живлення та заспокоєння шкіри (хоч зазвичай в чоловіків епідерміс більш стійкий до факторів навколишньої середи, але ж вони постійно травмують його голінням, тому відновлення точно не завадить).

Чоловічий крем для обличчя, що йому точно сподобається

🖤 Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol - жирні спирти, що виступають емолентами та утримують вологу;

🖤 Squalane - потужний пом'якшувач та емолент, покращує еластичність, зволожує, прискорює регенерацію клітин;

🖤 Caprylic/Capric Triglyceride - каприлові тригліцериди запобігають трансепідермальній втраті вологи, зволожують шкіру, усувають сухість та стягненість. Компенсують нестачу ліпідів, насичуючи шкіру жировими компонентами.

🖤 Glycerin - потужний зволожувач, що входить у склад натурального зволожувального фактору.

🖤 Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide - біолін - потужний косметичний пребіотик, за рахунок вибіркової стимуляції підсилює ріст та активність корисних бактерій, пригнічуючі погані.

Крім цього виробник додав до складу центелу азіатську, пантенол та фосфоліпіди, що спрямовані на підтримку захисного бар'єру, заспокоєння та відновлення шкіри.

Консистенція трохи гелева, легко наноситься та швидко вбирається (що надважливо для чоловіків)). Після цього фініш на обличчі матовий, шкіра заспокоєна та зволожена. Що ще треба?) Хіба що віднайти якийсь гаджет, який би нагадував коханому, коли та яку баночку треба намазати на себе😅.