NataliaBlinova

Чи може ремувер замінити манікюр?

Той самий момент, коли уявляєш себе професіоналом, а насправді просто хочеш позбавитися від кутикули без зайвих зусиль.

Отже, прийшов час сказати «прощавай» моєму гель-лаку. Не те щоб я цього хотіла — ну серйозно, хто хоче добровільно розлучатися з тим ідеальним блиском і темним кольором? Але нігті вирішили інакше, і трохи відслоїлися. 🤦‍♀️ Знаю, що є ті, хто відмовився від гель-лаку, але я його просто обожнюю за стійкість. Особливо коли дивлюся на свіжий манікюр і не можу відвести погляду… це справжнє мистецтво!

Але здоров'я понад усе, тож, тримаючи себе в руках (і свої нігті теж), купила ремувер, щоб швидко зробити манікюр вдома. Бо платити в салоні за просто «манікюр без покриття»? Ну, це вже занадто.

Спосіб застосування:

1. Нанесіть ремувер на кутикулу.
  2. Чекайте 3 хвилини (це час для самоаналізу).
  3. Відсувайте кутикулу паличкою й відчуйте себе справжнім nail-майстром.

Об'єм:
11 ml (начебто вистачить на кілька разів, але хто його знає).

Ціна:
49 гривень. Так, дешевше за мою звичну каву з кокосовим молоком, що вже викликає симпатію.

Що сподобалось:

1. Ціна — якщо не сподобається, закину у смітник без сліз.
  2. Зручна маленька щіточка — ну нарешті, хоч тут не зекономили!
  3. Аромат огірка — ну, все як у SPA (майже).

Що засмутило:
Ну, нічого. Але давайте чесно: це не той засіб, що змусить вас відмовитися від салону. Просто трохи полегшить життя вдома.

Вердикт:
8/10. Хороший помічник, якщо ви вирішили зіграти в "салон краси" вдома. Але вау-ефекту не чекайте. Хоча з іншого боку, він пахне огірком — це вже перемога! 🥒

А тепер ваш хід! Напишіть у коментарях, чи користуєтесь ви ремувером, роблячи манікюр вдома? І якому манікюр ви віддаєте перевагу — обрізному чи ні? 💅🏻 І не забудьте кинути лайк, якщо теж мрієте про винний колір гель-лаку!