Анна95

Солодка чистота від Victoria's secret

Я дуже люблю парфумовані лосьйони для тіла.  Це комбо - два в одному, коли одночасно тішить і догляд, і аромат. Поділюся враженнями про лосьйон для тіла Victoria's Secret Sparkling creme. Частіше я купую такі лімітовані колекції , чим класичні ( love spell, bare vanilla і т.д.)
Дизайн флакона дуже класний – ніжний , блакитно-бірюзовий .  Пластик не гладкий - флакон шорсткий, відчуваються ті самі блискітки.  І це додатково додає цікавих тактильних відчуттів.
Туба з лосьйоном має дуже зручну кришку формату диск-топ.  Але чомусь саме цей лосьйон при вертикальному положенні протікає .
По консистенції лосьйон дуже легкий, добре розподіляється і швидко вбирається.  Липкості на шкірі після нанесення лосьйону немає, тільки його шикарний аромат )
Аромат лосьйону - це ніжні нотки кокосу ( не того звичайного приторного) , легка солодкість і свіжість.  Він дуже класний- я б сказала солодкувата чистота. При цьому аромат не набридає, не душить.  Він довгограючий, тримається на шкірі весь день після нанесення засобу.