Marinka🌈Rainbow

AVENUE des PARFUMS White Santorini

AVENUE des PARFUMS White Santorini

Всім привіт ❤️

В попередньому відгуку я розповідала про моє вдале знайомство з ароматами від Avenue des Parfums та парфум ,який потрапив в саме серденько ❤️

Детально про нього можна прочитати за цією ссилкою :

https://club.makeup.com.ua/post/50589/

Сьогодні ж я хочу розповісти про ще один ,дуже цікавий та суперечливий спочатку для мене аромат, брата по духу якого я не могла виносити і обходила десятою дорогою ) Далі я розповім більш детально.

AVENUE des PARFUMS White Santorini

Хочеться відзначити в першу чергу красиве оформлення парфуму. Стильна ,елегантна коробочка з висувним механізмом виглядає дуже естетично. Флакон з прозорого міцного скла , срібляста кришечка надійно фіксується. І особливо мені подобається розпилювач - при натисканні він утворює дрібно дисперсну хмаринку яка охоплює велику ділянку місця нанесення, і подібно туману невагамо осідає на ньому.

Особливість бренду Avenue des Parfums - вони не тестують продукти на тваринах і за це їм величезний ❤️

Початкові ноти: Бергамот, Жасмин

Нота серця: Лілія, Персик, Фіалка

Кінцева нота: Амбра, Боби тонка, Ваніль, Мускус

Аромат близький за настроєм - Tiziana Terenzi Andromeda. Хоча на моє сприйняття це золота середина між ароматами Terenzi Andromeda та Kirke.

Коли я перше відкрила флакон і ще не наносила парфум на себе, вже з кришечки трохи відчувався аромат, і одразу стало зрозумілим що він буде дуже стійкий. Після того як флакон трохи відпочив з дороги, я зробила перший пшик на руку та вийшла на відкрите повітря. Мене одразу ж оточила душиста фруктова хмаринка без жодного натяку на різку базу та брудний мускус,якого я так боялась. Аромат стартує свіжо, явно відчувається бергамот в поєднанні з персиком , тільки персик тут ще молодий та не дозрілий. Початок аромату здається типово жіночним, достатньо гучним і при цьому ніжним. Але це тільки початок. Далі аромат розкривається, окрім фруктів в загальну картину вплетаються квіти , особливо жасмін та лілія. І в гру вступає мускус! Це та сама фірмова база яка робить аромат впізнаваним. Але! Який в цьому ароматі красивий мускус ! Він розкішний та манкий! Він надає парфуму колкості та "отруйності" і при цьому аромат хочеться постійно вдихати та насолоджуватися ним. Також я уловлюю нотки вершковості ,вони звучать доглядово, як в дорогому кремі для тіла.

Аромат White Santorini заявлений як унісекс аромат. В ньому дійсно є пряні, різкі ноти які можуть викликати асоціації з чоловічою парфумерію. Але все ж таки ,саме цей аромат я не уявляю на чоловіку, хіба що на зовсім юному, сучасному та стильному .

Стійкість парфуму без перебільшення феноменальна! На моїй шкірі тримається весь день,і навіть на ранок наступного дня я все ще відчуваю його відголоски. Аромат дифузний, шлейфовий, розкішний. Якщо ви любите запам'ятовуватись завдяки ароматам, то White Santorini для вас.

Якщо вам подобаються Kirke та Andromeda, але здаються занадто важкими та насиченими , то раджу познайомитися з White Santorini від Avenue des Parfums. Це дуже наближений до них аромат тільки з більш легкою базою. Щодо інших характеристик, то парфуми від Avenue des Parfums настільки ладно складені що я не можу називати їх аналогами або копіями. Для мене це цілком самостійні аромати з неперевершеною стійкістю, шлейфом та розкриттям. Продовжу знайомство і до нових парфумерних зустрічей ❤️