AVENUE des PARFUMS White Santorini
Розкішний, багатогранний та шлейфовий аромат який не залишить вас без уваги ✨
Всім привіт ❤️
В попередньому відгуку я розповідала про моє вдале знайомство з ароматами від Avenue des Parfums та парфум ,який потрапив в саме серденько ❤️
Детально про нього можна прочитати за цією ссилкою :
https://club.makeup.com.ua/post/50589/
Сьогодні ж я хочу розповісти про ще один ,дуже цікавий та суперечливий спочатку для мене аромат, брата по духу якого я не могла виносити і обходила десятою дорогою ) Далі я розповім більш детально.
Пакування
Хочеться відзначити в першу чергу красиве оформлення парфуму. Стильна ,елегантна коробочка з висувним механізмом виглядає дуже естетично. Флакон з прозорого міцного скла , срібляста кришечка надійно фіксується. І особливо мені подобається розпилювач - при натис канні він утворює дрібно дисперсну хмаринку яка охоплює велику ділянку місця нанесення, і подібно туману невагамо осідає на ньому.
Особливість бренду Avenue des Parfums - вони не тестують продукти на тваринах і за це їм величезний ❤️
Піраміда
Початкові ноти: Бергамот, Жасмин
Нота серця: Лілія, Персик, Фіалка
Кінцева нота: Амбра, Боби тонка, Ваніль, Мускус
Аромат близький за настроєм - Tiziana Terenzi Andromeda. Хоча на моє сприйняття це золота середина між ароматами Terenzi Andromeda та Kirke.
Моє сприйняття
Коли я перше відкрила флакон і ще не наносила парфум на себе, вже з кришечки трохи відчувався аромат, і одразу стало зрозумілим що він буде дуже стійкий. Після того як флакон трохи відпочив з дороги, я зробила перший пшик на руку та вийшла на відкрите повітря. Мене одразу ж оточила душиста фруктова хмаринка без жодного натяку на різку базу та брудний мускус,якого я так боялась. Аромат стартує свіжо, явно відчувається бергамот в поєднанні з персиком , тільки персик тут ще молодий та не дозрілий. Початок аромату здається типово жіночним, достатньо гучним і при цьому ніжним. Але це тільки початок. Далі аромат розкривається, окрім фруктів в загальну картину вплетаються квіти , особливо жасмін та лілія. І в гру вступає мускус! Це та сама фірмова база яка робить аромат впізнаваним. Але! Який в цьому ароматі красивий мускус ! Він розкішний та манкий! Він надає парфуму колкості та "отруйності" і при цьому аромат хочеться постійно вдихати та насолоджуватися ним. Також я уловлюю нотки вершковості ,вони звучать доглядово, як в дорогому кремі для тіла.
Аромат White Santorini заявлений як унісекс аромат. В ньому дійсно є пряні, різкі ноти які можуть викликати асоціації з чоловічою парфумерію. Але все ж таки ,саме цей аромат я не уявляю на чоловіку, хіба що на зовсім юному, сучасному та стильному .
Стійкість парфуму без перебільшення феноменальна! На моїй шкірі тримається весь день,і навіть на ранок наступного дня я все ще відчуваю його відголоски. Аромат дифузний, шлейфовий, розкішний. Якщо ви любите запам'ятовуватись завдяки ароматам, то White Santorini для вас.
💙 Висновки
Якщо вам подобаються Kirke та Andromeda, але здаються занадто важкими та насиченими , то раджу познайомитися з White Santorini від Avenue des Parfums. Це дуже наближений до них аромат тільки з більш легкою базою. Щодо інших характеристик, то парфуми від Avenue des Parfums настільки ладно складені що я не можу називати їх аналогами або копіями. Для мене це цілком самостійні аромати з неперевершеною стійкістю, шлейфом та розкриттям. Продовжу знайомство і до нових парфумерних зустрічей ❤️
Коментарі (0)