Євгенія🖤

Антиоксидантна сировотка від Mr. Scrubber

Перше враження було неоднозначним, мене здивував колір та консистенція, я звикла користуватись більш густими засобами ,а цей засіб більш рідкий .Продовж неділі я користувалася цим засобом два рази на день, і вже було помітно результат.Шкіра стала більш приємна на дотик, зменшилися покрасніння та стала живленна .Це вже друга баночка і я задоволена результатом.Ще дуже подобається натуральний склад , економічний у використанні,та гарне пакування🥰

Особливості Mr. Scrubber Copper Peptide Blue Serum:
- містить ніацинамід (вітамін В3), який має антиоксидантні властивості, підтримує бар’єрну функцію шкіри, зменшує почервоніння, сприяє вирівнюванню тону обличчя, зменшенню видимості пігментних плям;
- до складу входить мідь (Copper PCA та Copper Tripeptide-1), яка є важливим мікроелементом для здоров’я шкіри, сприяє відновленню колагену, підтримує її пружність, зменшує втрату вологи;
- забезпечує інтенсивне зволоження, зберігає вологу в шкірі, робить еластичною завдяки дії гіалуронової кислоти;
- амінокислоти аланін, аргінін, гліцин, серин, валін, які підтримують здоровий бар’єр шкіри, сприяють регенерації та живленню;
- вміст фруктози, глюкози, цукрози та уреї забезпечує додаткове зволоження і живлення.
- захищає шкіру від вільних радикалів і передчасного старіння завдяки антиоксидантам;
- збалансований склад підтримує природний мікробіом шкіри, забезпечує здоров’я.