Східний смаколик для дому від Avenue Des Parfums
Наповнюємо дім вишуканим ароматом з аромадифузором🌺
Всім привіт🌺
Я дуже люблю, коли атмосферу навколо створюють аромати, тому я продовжую своє знайомство з брендом Avenue Des Parfums їх аромадифузором✨
Запрошую до ароматних вражень)
Як виглядає?🌺
- аромадифузор приїхав в щільному стильному тубусі з брендованою етикеткою із зазначеним ароматом та детальною інструкцією з використання
- збоку тубуса розмістились чотири палички
- всередині знаходилась скляна пляшечка з рідиною, яка була додатково закріплена картонними запобіжниками
Об'єм: 100ml.
Композиція🌺
З огляду на прихід осені, захотілося чогось затишного та солодкого, тож мій вибір зупинився на ароматі Vanilla&Caramel.
До речі, виробник рекомендує використовувати цей аромат для вітальні або кухні✨
Композиція:
- кедр, неролі
- пачулі
- амбра, ваніль, мускус, сандал
У використанні🌺
Я поставила аромадифузор на кухні, оскільки там зазвичай найбільша концентрація різноманітних ароматів + кутова полиця з флакончиком межує з передпокоєм і наповнює ароматом і його✨
Спочатку аромат мені здався трохи різкуватим, але як інакше, це ж концентрат🤭 і коли я занурила палички у рідину і дала аромату заповнити собою простір, я зрозуміла, що закохалась🤍
Пряний, східний аромат одразу огортає тебе затишком, відчуваються ноти стручкової ванілі, цитрусових з легкою гірчинкою та дерева✨
Для насиченого та яскравого аромату, але при цьому незадушливого, я обрала оптимальну для себе кількість паличок у 3 штуки✨ ними ви зможете регулювати комфортну для себе концентрацію)
Висновки🌺
- стильний дизайн аромадифузора, який прикрасить будь-який інтер'єр
- величезний вибір ароматів для дому на будь-який смак та для будь-якого приміщення
- насичений та концентрований аромат, який можна регулювати за відчуттями
- подарує вашій оселі неперевершений аромат та створить атмосферу затишку
- також аромадифузор дуже стійкий
- якісний український бренд, який не тестує свою продукцію на тваринах
Щиро раджу познайомитись з брендом, зокрема з ароматами для дому та обрати собі улюбленця✨
Дякую кожній за увагу🌺
Коментарі (0)