Carolina Herrera Good Girl : аромат про жіночність з присмаком гурманіки
Східно квітковий аромат, який покращить настрій навіть своїм зовнішнім виглядом
Якщо б в мене запитали, який аромат з своєї парфумової полички, я б назвала найжіночнішим, то це точно була чарівна туфелька від Carolina Herrera. Білоквітна композиція, яка так витончена поєднанна з солодкими і пряними нотами, являється одним з популярних ароматів серед жінок в "кавовій/шоколадній" категорії. Якщо я знаю що людина любить кавову або шоколадну ноту, то вона носить або Black Opium або Good Girl. Тож для себе я обрала саме другий варіант.
Варто тільки піднести цей оригінальний флакончик, як гіркуватий, але солодкий мигдаль, старається вирватися назовні. До нього додається і солодка білоквіткова композиція. Розпилючи аромат на себе, я опиняюсь у водовороті солодких і свіжих нот, які утворюють цікаве поєднання. Легка кислинка, що дає лимон, поєдналась з кофе, зробивши його більш густим. Ще при старті, я відчуваю в цій композиції солодку пудру, яку скоріш за все дає жасмін і солодка троянда. Я не фанат троянд як нот в парфумерії, але варто відмітити - це так чарівно.
Кава гарно веде себе від старту до кінця, поєднуючи між собою всі ноти, одна за одною. База у аромата м'яка і глубока. Відчувають легкі дерев'яні мотиви. Солодкі ноти роблять її м'якою і насиченою. Аромат ближче до кінця стає більш густим і з нього пропадає грайливість квітів.
- Мигдаль, кава, бергамот і лимон - утворюються старт композиції. Гарно, трошки зухвало, але все ж таки привабливо. Я люблю мигдаль в парфумерії і тут він не підкачав.
- Болгарская роза, Жасмин самбак, Корень ириса, Тубероза, Цветок апельсина - середина, яка захоплює солодкістю і дивовижною пудрою. Нагадую, що кава нікуди не ділась і тому всі ці квіти, якісно її доповнили.
- Амбра, Бобы тонка, Ваниль, Какао, Кашемировое дерево, Кедр, Корица, Мускус, Пачули, Пралине, Сандал - багато нот, але гарне поєднаня. З всіх хочу відокремлити кедр, праліне і какао. Вони звучать яскравіше за все, але не беруть на себе увагу.
Стійкість аромата : 4-5 годин на тілі це 100%, якщо не більше . На одязі - до прання.
Шлейф : від середнього до помітного , все залежить від температури і те, скільки було розпилень. Але я запевняю - його почують всі.
Аромат гучний, теплий. В ньому чудово відчуваються як квіти ( солодкі, тягучі і пудрові) , так і солодкі їстівні ноти, які тут я обожнюю. Праліне насичене, какао ідеально поєднується з кавою і викликає грайливий настрій.
Цей аромат личить будь якому образу і ідеально підходить для осені, коли так необхідно тепло. Як бачите по фото, в мене залишилось не так вже й багато цієї краси , тож користуюсь я ним доволі активно.
Коментарі (0)