Дотик ніжності
Гель для інтимної гігієни з іонами срібла від Joko Blend 🌸
Колись давно у мене був їх блакитний гель для інтимної гігієни (з молочною кислотою, якщо я не помиляюся). Він був гарним.
Після закінчення свого попереднього гелю я була в пошуках чогось нового згадала, що у моїх улюблених Джоко є гелі для інтимної гігієни і не довго думаючи вирішила спробувати саме рожевий, адже блакитний пробувала раніше.
По моїм попереднім відчуттям, цей рожевенький сподобався мені більше (хоча блакитний пробувала вже давненько і може варто буде ще повторити той для більш точного порівняння) 🤔
Дизайн та складові ⬇️
Дизайн як і 3,5 роки тому, простий та приємний очам. Все в ніжних тонах, прозора пляшечка через яку можна бачити (і власне контролювати) розхід засобу. Етикетка з усією необхідною інформацією без зайвого тексту.
*як бачите я ним користуюся три тижні (щоденно) і розхід виходить доволі економічний.
У складі з основних компонентів можна знайти:
▫️М'які очищуючи компоненти (кокосульфат натрію, кокамідопропил бетаїн, коко-глюкозид)
▫️цитрат срібна - антисептик з антибактеріальною дією
▫️олія мигдалю - відновлює, пом'якшує, знімає набряклість
▫️екстракт троянди - антиоксидант; зменшує запалення, регенерує і покращує стан шкіри
▫️олія іланг-ілангу - знімає роздратування та запалення, надає шкірі пружності та гарно зволожує
▫️олія пальмирози - нейтралізує неприємний запах, тонізує, зволожує та підтримує пружність
Склад у засоба дуже гарний і безпечний, і підійде навіть чутливій шкірі.
Дозатор та дозування ⬇️
Дозатор має блокування від випадкового натиску, тобто, якщо ви захочете взяти його з собою в дорогу, то можете спокійно брати (він ніде не проллється).
Дозування тут також дуже гарне, одного натиску вистачає для застосування.
Аромат, колір та консистенція 🌸
Аромат дууже приємний і максимально жіночний. Він свіжий, квітковий, це як величезний букет червоних троянд в прохолодну дощову погоду. В ньому також відчуваються нотки іланг-ілангу, які додають йому свіжості. І також пробігає легка солодкуватість, яка додає йому ще більше ніжності.
Колір прозорий.
Консистенція гелева, середньої густоти.
Піноутворення, використання та ефект ⬇️
Піноутворення тут дуже добре, хоч і по фото так не скажеш. Але з одного натискання утворюється гарна і доволі пишна пінка (хоч і не надто об'ємна).
Засіб ідеально підходить для щоденного використання (особисто перевірено, я користуюся ним вже три тижні і жодних негативних реакцій після не було). Він дуже делікатно очищує, освіжає, заспокоює та підтримує оптимальний баланс мікрофлори.
Далеко не всі засоби підходять моїй чутливій шкірі і скільки було таких, які після декількох йшли у смітник, бо викликали різні негативні реакції.
З цим такого не було, він добре мені підійшов і навіть при змиванні не було відчуття, наче щось не змив. Все чудово і дуже приємно по відчуттям впродовж дня.
Засіб повністю мене влаштовує і він потрапляє в мої ТОП-3 улюблених гелів для інтимної гігієни 🌸 І я з впевненістю можу його радити 💗
Коментарі (0)