kareenelll

Манікюр без гель-лаку + Shelly Мʼяке лезо

Манікюр без гель-лаку + Shelly Мʼяке лезо

Більше року я не роблю гель-лак, тільки гігієнічну чистку і прозорий лак. Взагалі я не робила в салонах манікюр, мені безпечніше і спокійніше було робити манікюр самій, так я не переживала за стерильність інструментів, ну і в мене досить непогано виходило.

найкраще, що я знайшла за цей час - це ремувер Shelly Мʼяке лезо + шабер Zauber + ножички Staleks

- ремувер shelly - дійсно дуже добре розмʼякшує кутикулу. Чекати і нічого витримувати не потрібно. Дуже мені сподобався, коли закінчиться точно куплю знову. Не знаю чи шкідливі ремувери, тому я не даю йому бути довго на нігтях, але він й так розмʼякшує за 5секунд. Дуже рекомендую його спробувати.

- Шабер Zauber - класна річ, добре допомагає відтиснути розмʼякшену кутикулу та забрати плівочку яка наростає під кутикулою.

- Ножички краще брати гострі, в мене Staleks. Вони мені гарно і довго служать.

- Лаки я люблю прозорі чи напівпрозорі , якщо вони десь трошки злущаться, то це не помітно. На разі маю тільки один лак від Catrice, відтінок 070, він мені подобається: тримається гарно; сохне швидко, але залежить скільки слоїв нанести і як плотно; якщо десь злупилось то через прозорий колір непомітно; нігті ніби трошки блюрить.

На манікюр іде 20хв.

спершу ремувер наношу на одну руку, далі шабером відтискаю кутикулу і зачищаю від плівочки під кутикулою, потім обстригаю ножичками і пилочкою надаю нігтям форму. І приступаю до іншої руки)

до речі, якщо кутикулу ножичками не підстригати, то вона перестає так активно рости і тоді манікюр теж дуже гарно виглядає. Тоді спокійно можна обійтись ремувером і шабером чи апельсиновими паличками. Це ще швидше і менш травматично. Але тоді потрібно часто зволожувати кутикулу щоб вона акуратно виглядало)

Манікюр без гель-лаку + Shelly Мʼяке лезо
Манікюр без гель-лаку + Shelly Мʼяке лезо
Манікюр без гель-лаку + Shelly Мʼяке лезо