Marinka🌈Rainbow

Справжня ароматерапія у ванній

Всім привіт ❤️

Пошук ароматних засобів для ванної привів мене до українського бренду Soap Stories , який випускає засоби для тіла Карпатські історії. Майже все літо я користувалась скрабом для тіла від Mareve Rose wine, але на осінь захотілося чогось новенького. Відгуки на Карпатські історії я ще не зустрічала, тому особливо цікаво було познайомитися, і почати я вирішила зі скрабу для тіла.

Натуральний скраб для тіла " Медовий" створений на основі меду, морської солі, екстрактів квітів липи, масла акації, оливкової олії та олії виноградних кісточок. Засіб повністю натуральний та не має в своєму складі консервантів та шкідливих речовин, це перше на що я звертала увагу при виборі скрабу.

Стандарте для такого роду засобів. Банка шайба з прозорого пластику, кришка відкручується. На кришці є етикетка наліпка з назвою бренду і фірмовим знаком - зображенням в профіль обличчя Мольфара. Як запевняє бренд, продукція Карпатські історії розроблена на основі давніх рецептів карпатських мольфарів, таємниці яких передаються з покоління до покоління. Об'єм скрабу великий - 400 g.

Скраб має щільну консистенцію яка складається з морської солі, олій та екстрактів квітів, візуально нагадує густий мед. Колір також приємний медовий. Від загальної текстури частково відшаровується олійка, але в натуральних засобах так і має бути.

Аромат тут неймовірний ,я одразу в нього закохалась. Це поєднання меду ,квітів липи та акації. Він насичений, п'янкий і стійкій, звучить натурально, не хімозно. Коли я користуюсь скрабом у ванній, то аромат поширюється на весь простір і лишається на тілі. Для мене це справжня ароматерапія. В моєму дитинстві біля будинку була висаджена алея з дерев липи і на початку літа коли дерева починали цвісти все навкруги заполонялося їхнім неймовірним ароматом. А ще ,також в дитинстві, я дуже любила пити липовий чай з медом. Тому такі аромати позитивно впливають на мій настрій, нагадують щось дуже рідне та своє.

Скраб достатньо просочений оліями, тому процес ексфоліації з ним комфортний, він не розсипається у руках. Абразивні часточки солі заокругленні, не травмують шкіру та м'яко відлущують епідерміс.

В процесі використання відбувається гарний масаж всіх ділянок тіла, і особливо ретельно я проходжусь по проблемним місцям. Інколи можу залишити скраб на шкірі та потримати декілька хвилин.

Після змивання скрабу на тілі лишається масляний шар, роблячи шкіру неймовірно м'якою та ніжною. Але олійка швидко всмоктується, тому не варто хвилюватися що буде відчуватися як масний фініш.Аромат скрабу як бонус тримається на тілі ще довгий час . Особливо якщо використати скраб перед сном, на ранок можна буде вловити від себе солодкі квіткові ноти.

Нова покупка для мене виявилась вдалою. Так як в лінійці скрабів Карпатські історії є і з іншими ароматами,то я також планую їх спробувати.

Дякую за увагу 🫶