Alyona Fedyk

Френч без спеціальних наклейок? Так, мені вдалось… І ти зможеш!

Френч без спеціальних наклейок? Так, мені вдалось… І ти зможеш!

Мені, як людині, яка ніколи не була у нейл-індустрії, закортілось поділитись з тобою, красуне, своїм успіхом😄 Я змогла приборкати тонкі пензлики, якими працюють майстри, і виконати ними французький педикюр. Так, можливо, я і молодець, але на нігтях рук я поки ще не дуже вправно справляюсь з малюванням тонких ліній, а от педикюр мені вдався майже з першого разу. Так, він не бездоганний, але доволі акуратний, як на мене.

Що це за пензлі і чому з ними так просто працювати новачкам? Це інструменти від бренду Nails Molekula, і його я полюбила ще задовго до пензликів:)

Спершу були пилочки для нігтів, які й досі служать мені вірою і правдою. Ну а пензлі я вибирала за двома критеріями:

  1. Оскільки до цього часу я ними не користувалась, то важливо було вибрати щось бюджетне, адже хто зна, може це взагалі не моє? Я помилилась, і тепер ставлю перед собою ціль – навчитись малювати “посмішку” на нігтях рук. Як гадаєш, я зможу?:)
  2. Щось знайоме, бо ризикувати я не люблю. Вибрала Nails Molekula, і скажу. що не пошкодувала за жодним із критеріїв.

Пензлики мають оптимально гнучкий, але не м’який ворс. Він не пошкоджує шар попередньо нанесеного лаку, навіть якщо той не остаточно застиг.

1. Педикюр. Я завжди роблю обрізний, попередньо релакснувши з ванночками, потім шліфую та полірую нігті на ногах, обов’язково протираю поверхню пластин рідиною для зняття лаку перед його нанесенням. Це дійсно покращує стійкість покриття, бо рідина виконує функцію знежирювача. А в мене його просто немає:)

2. Покриття. Ну тут в мене 3 шари, які наносяться дуже швидко. Все завдяки тому, що мій фаворит миттєво сохне і дозволяє довго не чекати між покриттям нового шару. Це звичайний лак Nogotok French Couture у відтінку 02.

3. Білосніжну посмішку своїм нігтикам я малювала теж лаком Nogotok, серія Lasting Finish у відтінку 26. Після кожного нігтика пензлик я витираю ватним диском, змоченим у рідині для зняття лаку. Для мене найкращий з цих трьох пензлів – той, який має найдовший ворс. З ним найпростіше працювати.

4. Топове покриття я завжди обираю або Nogotok Top Coat Gel Gloss, або, як у випадку з цим педикюром, Frenchi Products з ефектом “мокрих нігтів”. Їм я надаю перевагу тому, що вони швидко сохнуть і дають дійсно красивий блиск по типу гелевого покриття.

4 простих кроки, і можна не ходити до майстра:) Звісно, це твій час, але, давай зізнаємось, що проводити його з користю для себе – в задоволення. Я люблю такі б’юті-вихідні, тим паче, процес педикюру зайняв у мене години 2, але подарував приємні враження та тишу, в якій можна ще помріяти та подумати про хороше. Не забувай витрачати час на себе. Обіймаю!