Blondie_rs

Мій ідеальний аромадифузор

Мій ідеальний аромадифузор

Привіт! Спішу поділитись із вами дуже радісною новиною. Нарешті я знайшла цей ідеальний аромат у поєднанні з мінімалістичним дизайном. Тисни "Дізнатись більше", щоб побачити розгорнутий відгук 😋

Насправді я вже втратила надію: все, що я не купувала, мені не подобалось по аромату в самій оселі, або ж дифузор не розкривав себе так, як того хотілось. Від легко-алкогольних чи надто фруктових/квіткових із солодинкою могла боліти голова. А це один із головних факторів. Аромат дифузора повинен заспокоювати та прикрашати атмосферу приміщення.

Я, напевне, не єдина, хто спочатку дивиться на дизайн? Особливо, якщо продукт мусить вписуватись в інтерʼєр, він повинен бути лаконічним та акуратним.

Аромадифузори Avenue Des Parfums одразу привернули мою увагу. І все починається ще з коробки: однотонне пакування з додатковою картонною натяжкою. В комплекті до дифузора йде 6 паличок. Інтенсивність звучання можна міняти завдяки їх кількості. Як бачите, мені вистачає однієї (стояв у спальні), а на кухню можна й 2-3 палички.

Сам дифузор йде у скляній баночці обʼємом 100 мл. Містить мінімалістичну наліпку на корпусі з назвою аромату та короткою інформацією про продукт. Як на мене - нічого зайвого, і баночка просто ідеально впишеться в будь-який куточок дому.

Тепер давайте поговоримо про аромат. Як я згадувала вище - від одних типів мене боліла голова, від других могло і тошнити, бо я абсолютно не сприймала таку віддушку в кімнаті. Для парфумів - так. Але не для оселі.

В мене було кілька варіантів - або взяти щось фруктове, або щось квіткове з цитрусом. Подумала я, що цитрус мені може здатись освіжувачем повітря, тому не ризикувала і зупинилась все ж на жасмині зі сливою. Що ви думаєте? Не прогадала! Це просто казковий аромат, який я так давно шукала!

🌸Дуже ніжний квітковий цвіт, такий свіжий, як перші весняні бруньки. І водночас, соковита слива, яка розбавляє цей квітковий букет, додаючи ніжну солодинку. Такий добрий, чистий і без викрутасів. З ним спокійно та приємно. Вписується не лише в гармонію вітальні, а й спальні. Від нього в мене не болить голова, він не дратує та не відволікає. Ще з моменту, коли я його поставила - хочу все глибше вдихати цей аромат 🤤

Інтенсивність звучання аромадифузера можна корегувати кількістю паличок. Коли він стояв у мене в спальні - мені було достатньо однієї. Якщо поставити дві - то буде чутно навіть до коридору. Хоч аромат не термоядерний, звучання його відчутне, і це мені подобається! А не так, як буває, поставили і забули, що в нас аромадифузер.

Розхід у нього середній. На цьому фото - перший день, коли я його відкрила. На інших фото вище - 10 днів опісля з двома паличками. Я б придивилась до інших паличок, бо ці, мені здається, досить "прожорливі".

Ніжний квітковий аромат, який нагадує чистий подих весняного ранку, дуже гарно розбавляється солодкою сливою. Аромат дуже мені підходить та подобається в квартирі. Він не душить, не дратує, а гарно прикрашає атмосферу дому.

У Avenue Des Parfums є широченний вибір аромадифузорів на любий смак, а також у них є і рум-спреї, які я також планую спробувати. Бажаю всім затишного недільного вечора🫶🏻