molena

Avenue Des Parfums Home Citrus & Floral

Avenue Des Parfums Home Citrus & Floral

Він був від українського бренду Luna. Проблема в тому, що аромат можна почути тільки піднесши флакончик до носа. І нічого не допомагало, палички перевертала двічі на день і все одно аромат був ледь-ледь відчутний.
Завдяки вашим відгукам зрозуміла, що Avenue Des Parfums має зовсім іншу якість, при такій же вартості, як і Luna.

Не буду приховувати, що обирала флакончик не по аромату, а по красі. Але отримала 2 в одному.

Аромадифузор знаходиться в картонному пакуванні зі всією необхідною інформацією від виробника. Палички прикріплені в спеціальному отворі збоку.

Avenue Des Parfums Home Citrus & Floral
Avenue Des Parfums Home Citrus & Floral
Avenue Des Parfums Home Citrus & Floral

До речі, такі цікаві палички! Раніше в мене були тільки дерев'яні. У AdP вони з пористого матеріалу шовковистого на дотик, за лічені хвилини просочуються та починають віддавати аромат.

Флакончик з лазуровою рідиною - це окрема прикраса інтер'єру. Я ще не бачила байдужих до нього. Без уваги він точно не залишається.

Щодо аромату Citrus & Floral піраміда така:
Початкова нота: Апельсин, Базилік, Грейпфрут, Мандарин, Неролі
Нота серця: Півонія
Кінцева нота: Амбра, Сандал

Абсолютно лідирують травянисто-цитрусові нотки. Вони досить яскраві, насичені, огортають все приміщення і тонким шлейфом розходяться по всій квартирі. Трохи відчутна пікантна гірчинка грейпфрута. Амбра не важка, а надає ілюзію морських ноток. Так, амбра це не лише землистість, пудровість та мускусність. В певному поєднанні нот вона видає приморську солонуватість.
За настроєм цей аромадифузор асоціюється у мене з італійськими парфюмами Versace та D&G - саме свіжими ароматами з їх фірмовим цитрусово-пряним звучанням.

Citrus & Floral - свіжий, приємний, ненав'язливий аромат, не дратує в спеку. Я задоволена своїм вибором на всі 100%.