Astro beauty

Порожні баночки за вересень 2024

Порожні баночки за вересень 2024

Вересень для мене став несподіванкою, так як вперше за багато місяців в мене закінчилось так мало засобів.

Розпочну із засобів з мого project pan.

Givenchy Teint City Couture Balm - ура-ура нарешті закінчився цей тональний з яким я промахнулась з кольором, але не впевнена що буду й надалі тестувати різні відтінки цього тонального.

Олійка для губ від Ln Pro в 102 відтінку - ця олійка однозначне моє відкриття і фаворит року. Супер крута і працююча олійка.

Порожні баночки за вересень 2024

Твердий шампунь "Jojoba" від Shenko - дуже сподобалась форма шампуню, легко намилюється, еоуномний в розході. Єдиний мінус полягає в тому, що під час покупки я була не уважною і купила цей шампунь, який призначений для жирного типу шкіри голови, а я не є власницею такого типу. Тому після користування цим шампунь помічала, що волосся жирніє швидше.

Сироватка для росту волосся від Hillary - сироватка однозначно дієва, але результати були не настільки разючі тому, що я користувалась ним рідко. Але засіб однозначно вартий уваги.

Скраб для шкіри голови Duologi від Oriflame - от на цьому засобі я зрозуміла, що історія тестування подібних засобів для мене завершена. Більше таиуми засобами користуватись я не хочу.

21 аромат від Amazing Aroma - класичний дюп на Lost Cherry. Із плюсів - стійкий аромат, поки не знаю чи візьму повнорозмірний продукт.

Свічка " Затишок " від Rebellion - яскравий осінній аромат свічки, здається, що вже не вперше тестую його.

Тонкр дійсно створює охолоджувальрий ефект, особливо класно це відчувається зранку. Стосовно набряків очевидного результату я не помітила, так як здебільшого це не ж моєю проблемою ( питання навіщо я його взяла 🤣). Але в цілому тонер мені сподобався.

Мій перший в житті парфумований кремчик для рук.

Про крем вже раніше писала в дописі.

Із очевидних переваг - пакування , цікавий аромат та текстура.