krutoguuz

АВТОЗАСМАГА, ЯКА НЕ ЗАЛИШАЄ РУДИХ СЛІДІВ

В мене вже була автозасмага від St.Moriz, яку я купувала по рекомендації своєї подружки. Але вона мені з самого початку не подобалася, бо вона не виглядала натурально, дуже бруднила одяг при високій вологості або дощі на вулиці. Тільки з часом я зрозуміла чому саме та автозасмага моїй подружці подобалася, а мені ні. Бо подружки темніша шкіра, а я досить бліда і при нанесенні я виглядала ніби намазана йодом. Вже писала рік тому допис про цю автозасмагу https://club.makeup.com.ua/looks/20651/ .

Так, як минула мені не подобалася в цьому сезоні я почала пошуки нової ще навесні. Але всі шляхи вели знову до St.Moriz, тому я не зупинялася і тут серпні я побачила відгуки дівчат тут в клубі про автозасмагу від Joko Blend і була приємно вражена фото до та після, бо дечкі дівчатка були також світлошкірими, як і я.

Я так зрозуміла, що вона у бренду з'явилася досить недавно. Тому вирішила дати їй шанс і не дарма!

Бо ця мус-піна просто шикарна. Я людина, яка не засмагає, але мені подобається природній трішки засмаглий колір шкіри і саме цей засіб так і працює.

Як її наносити?

Ця пінка білого кольору і текстура хмаринки, вона дуже легко розприділяється спеціальною рукавичкою. Я наносила своєю строю від St.Moriz, але побачила, що бренд також випустив свою і мені вона здалася набагато зручнішою, бо там окремо великий пальчик і через це змільшується площа нанесення.

Коли проявляється ефект?

Засіб має накопичувальний ефект та яскраво проявляється через 5-6 годин після нанесення.

Що мені ще сподобалося в даному продукті?

1. Що вона не липка
  2. Швидко і комфортно розприділяється
  3. Можна наносити на ніч
  4. Що пінка безбарвна при нанесенні

Спеціально для вас провела експеримент і на частинку ноги спеціально не наносила, щоб помітно було різницю. Бо гарні фото ДО та ПІСЛЯ складно зробити, бо зараз непередбачувана погода, а хотілося б при хорошому світлі. Тому я думаю навіть так буде більш помітніш різницю.

Моя попередня автозасмага вже давно протермінувалася, але я чомусь її не викинула і ось нещадавно прибираючи знайшла. Захотіла вам сфотографувати текстуру для порівняня і була в шоці. Бо засіб буквально за 30 секунд вже залишив темний слід на шкірі, який ще тримався добу точно. Тому будьте обережні та слідкуйте за термінами. Щоб потім не ходити, як бурьонка)

В порівнянні з моїм першим досвідом, другий продукт мені залишив набагато приємніші враження і я постійно хочу ним користуватися.

Тому, якщо шукаєте собі класну автозасмагу, зберігайте допис)

Користуєтеся автозасмагою?

P.S. Я дуже хочу ще спробувати для обличчя, але трішки страшно)

08 жовтня, 2024
krutoguuz
08 жовтня, 2024