Lina

Маска від Esfolio: витягла всю гидоту з пор!

Маска від Esfolio: витягла всю гидоту з пор!

Сьогодні у мене був день різних процедур для обличчя та одним з етапів було витримування масочки на обличчі, сьогодні я обрала маску від корейского бренду Esfolio з Червоним Женшенем, яка призначена для очищення та зволоження, як заявляє виробник…

Доречі, корейські доглядові засоби я обожнюю і я не кажу зараз тільки про доглядову косметику для обличчя, адже корейський догляд для волосся - це справжній скарб!

Але зараз не про це, поговоримо вже про масочку!

Перше , про що хочу сказати - це запах…

Скажу так, не кожний зможе таке витримати, дуже специфічний, власне у мене, асоціація з гниючою травою 😂

У масці мені було комфортно, правда в один момент - вона трошки «поколювала», але це було не на всьому обличчі, вважаю, що то було на моїх найчутливіших зонах (адже шкіра у мене ще дуже тонка).

• Шкіра добре зволожена.
  • Відчуття сухості немає.
  • Трохи звужені пори.
  • Шкіра дуже м’яка та більш еластична.
  • Враження, що ця маска у прямому сенці цього слова повитягувала всю гидоту з пор, адже я побачила, що на носу почали «виглядати» сальні пробки, хоча до маски я добряче очистила обличчя.

Дуже цікава маска, а цей ефект - "витягування гидоти з пор" , мене дійсно вразив, не очікувала такого результату!

P.S. Під очима у мене були ще патчі.

05 березня, 2023
Lina
05 березня, 2023