Anna_feerie

Сироватка з вітаміном С та пептидами

Сироватка з вітаміном С та пептидами

Взагалі цю сироватку я купувала мамі, але вона все ніяк не може закінчити всі свої косметичні запаси, тому я вирішила спробувати на собі (хоч далеко не кожен вітамін С моя шкіра толерує, але тут ще пептиди, тож цікавість взяла верх😁). Одразу скажу, що цей серум мені підійшов і не викликав жодних негативних реакцій, ба більше, навіть в період жорсткої алергії на амброзію я могла продовжувати їм користуватись і не відчувати ані печіння, ані свербежу. Єдиний нюанс - все ж через цей небезпечний сорняк моя розацеа трохи загострилась та це наразі проявляється виключно у збільшенні рожевого пігменту в шкірі - без інших, так би мовити, "спецефектів" - за що я маю дякувати своїй доглядовій рутині)).

Сироватка з вітаміном С та пептидами

Що ж такого в цьому продукті і чому виробник просить за нього досить немалі гроші? Давайте розбиратись:

Склад доволі багатий на корисні інгредієнти, причому він саме складається з них, а не містить "чарівні екстракти" десь в кінці списку після консервантів.

💛 Propanediol, Glycerin, Trehalose - потужні зволожуючі компоненти, що допомагають утримувати вологу в шкірі, а також пом'якшують її.

💛 Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil - олія виноградних кісточок - відновлює захисний бар'єр, живить, вирівнює тон, має антиоксидантні та протизапальні властивості.

💛 Tocopheryl Acetate - вітамін Е бореться з ознаками сухості, зберігає тонус, гладкість та еластичність.

💛Ascorbyl Glucoside - форма вітаміну С, стабілізована глюкозою. Має більш високу стабільність в порівнянні з аскорбіновою кислотою, при цьому володіє всіма перевагами цього вітаміну: вирівнює тон шкіри, бореться з пігментацією, надає сяяння. Бонус - позитивний вплив на судини, сприяння виробленню колагену та протизапальні властивості (те що треба при розацеа та куперозі).

💛 Acetyl Tetrapeptide-11 - стимулюючий пептид, що викликає синтез колагену, завдяки чому відновлюється зв'язок між роговим шаром та дермою.

💛 Acetyl Tetrapeptide-9 - працює на укріплення каркасу шкіри, відновлює правильну збірку колагенових волокон, завдяки чому збільшується щільність та пружність, повертаються втрачені об'єми.

Сироватка Hillary Antioxidant Age Reverse Serum 30+ має доволі цікавий формфактор - флакон з помпою, що викручується. Тобто спочатку треба прокрутити нижню частину флакону і лише тоді з'являється носик. Герметично, практично, для вітаміну С та його похідних взагалі чудова ідея)).

Аромат в продукту досить легкий та ненав'язливий, консистенція нагадує легкий гелевий крем, який при поглинанні не залишає плівки або масного відчуття. Мені для нанесенні на обличчя та шию достатньо 2 натискання (використовую у ранковій рутині).

Влітку ця сироватка прекрасно замінювала мені крем, зверху я закривала її санскріном і шкіра почувала себе прекрасно. Як буде в більш холодну погоду - складно сказати, адже коли в тебе розацеа, іноді важко передбачити, як лице зреагує на холодний вітер або сухе повітря в приміщенні. Та для цього в мене є цілий арсенал бар'єрних кремів, тож я не переймаюсь)).

Що я помітила під час використання даного засобу протягом 1,5+ місяців:

+ разом з іншими складовими моєї ранкової рутини вона чудово працювала на освітлення рожевого личка, вирівнювала тон та надавала сяйва;

+ відсутність побічних ефектів від вітаміну С в моєму випадку це велика рідкість, тож це однозначно її великий плюс;

+ якісне зволоження, завдяки якому шкіра добре почувалась і не потребувала крему влітку;

+ зручний флакон запобігає контакту серуму з повітрям, що подовжує строк служби;

+ сироватка не скочується та не конфліктує з моїми СПФ.

Щодо мінусів, то можу назвати лише 2 моменти:

- оскільки флакон матовий, то неможливо оцінити, скільки ще залишилось продукту (тільки по його вазі));

- ціна доволі небюджетна.

Але мінуси точно не суттєві в порівнянні з дією (а щодо ціни - то раджу купувати на знижках, якщо ще буде якийсь промокод з Мейкапу - взагалі пречудово).

P.S. Якщо серед моїх читачів є чутливошкірики, яким важко підібрати для себе робочу систему догляду, то можу зробити систематизований допис, що та як я використовую. Напишіть, будь ласка, в коментарях, якщо такий пост вам потрібен💙.