Mary Ost

JOKO BLEND | Парфумований гель для душу Spicy Vetiver

JOKO BLEND | Парфумований гель для душу Spicy Vetiver

Привітик усім🫶🏼

Щоденний ритуал прийому душу може бути справжнім задоволенням, якщо знайти ідеальний продукт, який не лише очищує, але й дарує чудовий настрій і насолоду. Нещодавно я відкрила для себе новинку - лінійку парфумованих гелів для душу та лосьйонів для тіла Spisy Vetiver від Joko Blend, і я готова поділитися своїми враженнями.

Сьогоднішній герой мого допису - гель для душу Green tea, Bergamot & Vetiver

JOKO BLEND | Парфумований гель для душу Spicy Vetiver
JOKO BLEND | Парфумований гель для душу Spicy Vetiver

Об'єм: 250 мл.

Бренд: Joko Blend

Вік: 18+

Призначення: очищення, зволоження

Термін придатності: 12 місяців після відкриття

Склад:

Aqua (Water), Sodium Cocoyl Isethionate, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitol, Sodium Olivoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Glyceryl Oleate, Potassium Sorbate, Allantoin, Panthenol, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Trioleate, Laureth-2, Citric Acid, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Sodium Chloride, Tetramethylacetyloctahydro Naphthalenes, Linalyl Acetate, Vanillin.

Основні активні компоненти гелю – алантоїн, пантенол і екстракт зеленого чаю. Алантоїн славиться своїми заспокійливими і регенеруючими властивостями, пантенол допомагає зволожувати і підтримувати еластичність шкіри, а екстракт зеленого чаю є потужним антиоксидантом, який захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища та має антивікову дію.

Гель знаходиться у яскравому пластиковому флаконі ніжно-салатового кольору. Дизайн упаковки дуже милий і стильний, одразу привертає увагу.

Кришечка фліп-топ щільно закривається і має невеличкий зручний отвір - засіб подається економно.

На етикетці присутні усі відомості про засіб.

Гель має ніжну, прозору консистенцію, яка добре піниться і легко наноситься на шкіру. Густота середня, що дозволяє легко контролювати кількість гелю і не вилити більше ніж потрібно.

Одним з найприємніших аспектів цього гелю є його аромат. В ароматичному поєднанні відчувається свіжа цитрусова нотка, яка миттєво піднімає настрій, а також глибокі пряні деревні відтінки, що надають відчуття розкоші і тепла. Під час використання аромат стає м'яким і ненав'язливим, що дозволяє насолодитися ним без перевантаження.

Spisy Vetiver від Joko Blend став справжнім відкриттям у моєму щоденному догляді. Гель Green tea, Bergamot & Vetiver не лише якісно очищує шкіру, але і перетворює процес прийому душу в справжню церемонію насолоди. Я люблю використовувати цей гель саме зранку, оскільки його запах прекрасно бадьорить.

Гель не викликає жодних неприємних відчуттів і реакцій, швидко змивається водою.

Після використання шкіра пружна, чиста і зволожена, немає навіть натяку на сухість, а неймовірний аромат ще деякий час зберігається на тілі.

Ражду і вам спробувати😉