FancyNickname

Б'юті бінго: Зволожуюча сироватка з SPF

Б'юті бінго: Зволожуюча сироватка з SPF

Якщо обрати 3 б'юті засоби, без яких я не могла б прожити на безлюдному острові, то це буде крем з SPF, бальзам для губ і один гігієнічний засіб, про який розповім згодом. Напевно пасувало би ще сюди додати очищення, щоб знімати той самий SPF, але припустімо, що у мене там буде безлімітний доступ до води і я буду там не надто довго🤣

За час пошуків вдалого SPF у мене є і розчарування, і улюбленці, а також довгий список на пробу, який зараз очолює Beauty of Joseon. Шляхом проб і помилок, мій основний висновок, що не має ідеального SPF на всі випадки життя. Якийсь класно працює соло на пляжі, якийсь соло в місті, якийсь під макіяж, і навіть під конкретний тональний засіб, а якийсь не працює. Звісно, я не маю апарату перевірити надійність захисту, і тут розповідатиму про мої відчуття на шкірі і результат, та чи уживається крем з іншими моїми засобами.

Сьогодні розповім про сонцезахисну зволожуючу сироватку з вітаміном С від українського бренду Hillary.

Пластиковий флакон з 30 мл засобу запаковано в картонну коробку. На самому флаконі пломб немає, на коробці заклеєно тільки верх. Дозатор-помпа флакону викручується як помада і з точки зору гігієнічності використання це плюс. Старіший флакон має на собі найклейку з інформацією, яка почала відклеюватись з часом, на новішому друк вже безпосередньо на флаконі.
З мінусів:
🗯дозатор трішки плюється, тож треба натискати акуратно, щоб потім дзеркало не відмивати
🗯не видно скільки засобу залишилось і закінчується він раптово

Сироватка дуже легка по текстурі, фактично це молочко білого кольору з дуже ніжним свіжим запахом.

Aqua, Xantan Gum, Bis-Ethylhexyloxy-phenol Methoxy-phenyl Triazine (and)Polymethyl-methacrylat (BEMT), Еlastin, D-panthenol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Betain, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Extract, Hydrolyzed Kelp, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Bis-Glyceryl Ascorbate, Glycerin, Parfum.

💫Tinosorb S Aqua - високоефективний водорозчинний UVA+UVB фільтр
💫Олія авокадо, вітаміни В5, С та Е - антиоксиданти
💫Екстракти алое, ламінарії та гіалуронова кислота - зволоження

Про те, що сироватка мені сподобалась свідчить другий флакон на фото 🥰
Використувувала її навесні і влітку в місті, продовжу використання у сонячні дні осені.
Сироватка гарно лягає на мою нормальну шкіру, зволожує і досить швидко вбирається. Не конфліктує з BB кремами від Paese та Maybelline.
Пігментації у мене за літній сезон не додалось, але який вплив мала саме ця сироватка - сказати важко, бо поєднувала її з іншими сироватками і SPF кремами, в залежності від часу перебування на сонці.


Для мене ця сироватка чудово працює як SPF та зволоження під макіяж в умовах нетривалого перебування на сонці в місті.

Повна вартість сироватки досить висока, тож є сенс пополювати за знижками😉

Дописи про SPF збиратиму під хештегом #FancySPF, про сироватки #FancySerum.

А без яких засобів ви би не обійшлися на безлюдному острові?)