SKOMSKA

Пре-шампунь від Redken

Пре-шампунь від Redken

Я вже знайома із засобами від Redken , та тестувала REDKEN ACIDIC COLOR GLOSS, про що ділилась в дописі: https://club.makeup.com.ua/post/48933/ .

За відгук я отримала ще один призент у вигляді Redken Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment - це інтенсивний ополіскувач перед миттям голови , який має відновлювати , зміцнювати волосся, та робити більш гладеньким.

Не покладаючи надій , так як лінійка залишила змішані враження , добавила засіб в свою доглядову рутину за волоссям .

🔘Засіб предтсавлений в тревел-форматі об'ємом 30 мл

🔘Має м'яку , пластикову тубу .

🔘Нажаль, не було захисних мембран.

🔘Вартість повного формату 150 мл коштує 1045 грн.

Пре-шампунь від Redken
Пре-шампунь від Redken
Пре-шампунь від Redken

🔘Консистенція засобу середньої щільності , має перламутрово-білий колір , дуже легко розпроділяється.

🔘Аромат в даній лінійці досить приємний, та не такий відчутний, як в попередній, більш косметичний, без хімозних ноток.

Як використовую?

Наношу засіб на вологе волосся по всій довжині, приділяючи особливу увагу кінчикам. Залишаю на 5-10 хв та змиваю. Далі використовую інші доглядові засоби .

Даний прешампунь можна використовувати 1-2 рази в тиждень . Об'єму 30мл мені вистачило на 4 рази .

В процесі нанесення волосся вже стає досить гладеньким , слухняним , та приємним на дотик.

Взагалі для мене доглядові засоби типу пре шампуню досить дивні і я не розуміла від них ефекту. Це вже третій продукт, який я тестую і скажу , що саме від нього я дуже задоволена результатом.

Настільки , що задумуюсь над придбанням повного формату.

Моє волосся фарбоване , сухе на кінчиках, плутається. Кожного дня використовую фен, або плойку.

Засіб забезпечив дбайливий догляд.
Вже за декілька використань я побачила, що волосся стало наповнене , гладеньке, більш живе, має красивий блиск, легко розчісується, не пушиться.

Якщо засіб так круто працює один - цікаво було спробувати повністю дану лінійку в комплексі.

Моя оцінка 10 з 10 .

А ви щось пробували з даної серії?