Kristina S

Порівняємо два пре-шампуні Garnier VS L'Oreal

Порівняємо два пре-шампуні Garnier VS L'Oreal
Порівняємо два пре-шампуні Garnier VS L'Oreal
Порівняємо два пре-шампуні Garnier VS L'Oreal

Місяць тому, я прямувала до магазину за новинкою "L'Oréal Paris Elseve Bond Repair Pre-Shampoo" ,але побачила ще одну новеньку для себе пляшечку схожу за формою "Garnier Fructis Keratin Filler". Оцінивши склад я несподівано вирішила обрати Garnier. Спойлер - на наступний день я все таки повернулася за Elseve 😂 Чому? Бо вирішила тестувати лінійку "Bond Repair " комплексно з усіма засобами(окрім сироватки,яка доречі зараз трохи зменшилась в ціні,але все одно доступна тільки з ЄС).
Враження про шампунь,пре-шампунь та кондиціонер https://club.makeup.com.ua/post/35361/
Тестувала два пре-шампуні як окремо,так і разом(на одну половину волосся наносила один,на другу -інший).

Важливий момент - до величезного концерну L'Oreal входить Garnier,тому не дивно,що обидві пляшечки візуально як близнюки.

Пластикова тара, однакової щільності, висоти і способу відкриття(кришка фліп-топ).Відрізняється лише кольором. Обидва засоби мають наліпки,де зазначена уся важлива інформація. Тільки у Elseve вона практично повністю покриває пляшку і її після використання можна зняти і відсортувати,а у Garnier з відступом на декілька см. незнімна.


Через щільність засобів,дуже не просто їх дістати. Кожного разу доводиться завчасно перевертати пляшечку,а якщо забула - інтенсивно струшую її донизу. Натискати на баночку з легкістю також не виходить,бо пластик щільний. Щоразу з'являються заломи. Кожне застосування - це боротьба 😅
Тому тут мінус обом.


Дизайн привертає увагу. У Garnier через яскравий оранжевий колір,а Elseve -голографічна плівка.


Аромат Bond Repair - приємний косметичний, з цитрусовими нотами.
Keratin Filler - солодкий,фруктовий.
Мені більше подобається Garnier. На волоссі після висихання залишається легкий аромат,якщо використовувати комплексно - посилюється насиченість.

Bond Repair - кремова білого кольору, не рідка,перламутрова.
Keratin Filler - кремова,білого кольору,густа. Через це складніше дістається.

Вартість
Розглянемо початкову ціну без знижок.
Bond Repair - 350 грн.зі складу UA. 285 грн. з ЄС.
Keratin filler - 235 зі складу. 320 грн. з ЄС.
Об'єм 200 мл. у обох.

Bond Repair - виробник зазначає,що пре-шампунь має 12 % відновлювального комплексу. З усієї лінійки це найбільший відсоток, після сироватки.
Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Stearyl Alcohol, Citric Acid, Cetyl Esters, Sodium Citrate, Hydroxypropyl Guar, Phenoxyethanol, Polyquaternium-10, Polysorbate 20, Limonene, Linalool, Isopropyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Parfum / Fragrance.
Не містить силіконів.

Keratin Filler - має 19% "відновлювального кератинового комплексу".
Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Citric acid,Cetylesters, Glycerin, Glycine, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Steareth 100, Edta Potassium Hydroxide, Sorbitan Oleateisododecane, Ppg-1 Trideceth-6, Peg-150/Decyl Alcohol/Smdi Copolymer, Aminopropyl Dimethicone, Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, Dicaprylate/Dicaprate, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soyprotein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydroxypropylguar, Bis(C13-15 Alkoxy) Pg, Amodimethicone, Polyquaternium-37-Acrylates/Stearyl Latecopolymer, Phenoxyethanol Chlorhexidinedigluconate, Linalool, Methacrylate, Coumarin, Limonene, Parfum/Fragrance. (F.I.L. Z70029743/3).
Має у складі так само лимонну кислоту,а ще олію марули та Ши,гідролізований білок кукурудзи, сої та пшениці. Містить силікони.

Обидва засоби за інструкцією можна використовувати до або після шампуню. Bond Repair - рекомендовано 1-2 рази на тиждень.
Моє волосся складається з двох шарів( майже прямого і кучерявого). Шкіра голови схильна до жирності. Більш детальніше описала тут https://club.makeup.com.ua/post/37017/
У моєму випадку "до" - не має ніякого сенсу,бо на волоссі є термозахист + лівін +іноді олійка(з вечора наношу перед миттям).
Тому я наносила на довжину після шампуню, чекала від 5 до 15 хвилин,якщо є час і змивала.


Також у мене виникла думка спробувати нанести в якості незмивного крему. Я вирішила запитати у " консультанта бренду"(ця функція з'явилася нещодавно) і отримала відповідь - краще використовувати як змивний засіб. 😮‍💨
Проте питання все ще залишається відкритим і я планую наступного разу використати як лівін. Дівчата,хто розуміється на складі, підкажіть чи є у цьому сенс ? 🤌 Адже звичайний кондиціонер або маску так застосовувати можна і я це роблю.

Обидва засоби легко і швидко розплутують волосся.
На моменті змивання відчувається різниця.
Bond Repair - волосся м'яке і приємне на дотик. Швидко виникає відчуття промитого волосся.
Keratin filler - волосся м'яке і гладке. По відчуттям більш слизьке.
Розчісування - я розчісуюсь одразу після миття завжди,але іноді можу прочесати волосся сухим( нижній шар). Від обох засобів мокре волосся легко розплутується. Воно однакове на дотик і вигляд.
Після висихання природнім шляхом або феном також я не бачу ніякої різниці.

Garnier Fructis Keratin Filler та L'Oréal Paris Elseve Bond Repair Pre-Shampoo для мене працюють як кондиціонуючі засоби. Вони добре розплутують волосся і пом'якшують після шампуню без обтяження.
За декілька застосувань я не помітила змін. Звичайно,як і у всьому потрібна систематичність.
Маючи ці два пре-шампуні я можу обирати за потребами волосся, враховуючи подальший догляд.
Раніше в якості пре-шампуню я використовувала будь-який кондиціонер чи маску. Тепер маю окрему пляшечку для цього кроку.