Порівняємо два пре-шампуні Garnier VS L'Oreal
Поки до мене прямує боксик із засобами Garnier " Гудбай пошкодження" в якому також є цей пре-шампунь,розповім про свої враження і порівняю з його "братом"
Місяць тому, я прямувала до магазину за новинкою "L'Oréal Paris Elseve Bond Repair Pre-Shampoo" ,але побачила ще одну новеньку для себе пляшечку схожу за формою "Garnier Fructis Keratin Filler". Оцінивши склад я несподівано вирішила обрати Garnier. Спойлер - на наступний день я все таки повернулася за Elseve 😂 Чому? Бо вирішила тестувати лінійку "Bond Repair " комплексно з усіма засобами(окрім сироватки,яка доречі зараз трохи зменшилась в ціні,але все одно доступна тільки з ЄС).
Враження про шампунь,пре-шампунь та кондиціонер https://club.makeup.com.ua/post/35361/
Тестувала два пре-шампуні як окремо,так і разом(на одну половину волосся наносила один,на другу -інший).
Важливий момент - до величезного концерну L'Oreal входить Garnier,тому не дивно,що обидві пляшечки візуально як близнюки.
Зовнішній вигляд
Пластикова тара, однакової щільності, висоти і способу відкриття(кришка фліп-топ).Відрізняється лише кольором. Обидва засоби мають наліпки,де зазначена уся важлива інформація. Тільки у Elseve вона практично повністю покриває пляшку і її після використання можна зняти і відсортувати,а у Garnier з відступом на декілька см. незнімна.
Через щільність засобів,дуже не просто їх дістати. Кожного разу доводиться завчасно перевертати пляшечку,а якщо забула - інтенсивно струшую її донизу. Натискати на баночку з легкістю також не виходить,бо пластик щільний. Щоразу з'являються заломи. Кожне застосування - це боротьба 😅
Тому тут мінус обом.
Дизайн привертає увагу. У Garnier через яскравий оранжевий колір,а Elseve -голографічна плівка.
Аромат Bond Repair - приємний косметичний, з цитрусовими нотами.
Keratin Filler - солодкий,фруктовий.
Мені більше подобається Garnier. На волоссі після висихання залишається легкий аромат,якщо використовувати комплексно - посилюється насиченість.
Консистенція
Bond Repair - кремова білого кольору, не рідка,перламутрова.
Keratin Filler - кремова,білого кольору,густа. Через це складніше дістається.
Вартість
Розглянемо початкову ціну без знижок.
Bond Repair - 350 грн.зі складу UA. 285 грн. з ЄС.
Keratin filler - 235 зі складу. 320 грн. з ЄС.
Об'єм 200 мл. у обох.
Склад
Bond Repair - виробник зазначає,що пре-шампунь має 12 % відновлювального комплексу. З усієї лінійки це найбільший відсоток, після сироватки.
Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Stearyl Alcohol, Citric Acid, Cetyl Esters, Sodium Citrate, Hydroxypropyl Guar, Phenoxyethanol, Polyquaternium-10, Polysorbate 20, Limonene, Linalool, Isopropyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Parfum / Fragrance.
Не містить силіконів.
Keratin Filler - має 19% "відновлювального кератинового комплексу".
Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Citric acid,Cetylesters, Glycerin, Glycine, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Steareth 100, Edta Potassium Hydroxide, Sorbitan Oleateisododecane, Ppg-1 Trideceth-6, Peg-150/Decyl Alcohol/Smdi Copolymer, Aminopropyl Dimethicone, Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, Dicaprylate/Dicaprate, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soyprotein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydroxypropylguar, Bis(C13-15 Alkoxy) Pg, Amodimethicone, Polyquaternium-37-Acrylates/Stearyl Latecopolymer, Phenoxyethanol Chlorhexidinedigluconate, Linalool, Methacrylate, Coumarin, Limonene, Parfum/Fragrance. (F.I.L. Z70029743/3).
Має у складі так само лимонну кислоту,а ще олію марули та Ши,гідролізований білок кукурудзи, сої та пшениці. Містить силікони.
Способи використання
Обидва засоби за інструкцією можна використовувати до або після шампуню. Bond Repair - рекомендовано 1-2 рази на тиждень.
Моє волосся складається з двох шарів( майже прямого і кучерявого). Шкіра голови схильна до жирності. Більш детальніше описала тут https://club.makeup.com.ua/post/37017/
У моєму випадку "до" - не має ніякого сенсу,бо на волоссі є термозахист + лівін +іноді олійка(з вечора наношу перед миттям).
Тому я наносила на довжину після шампуню, чекала від 5 до 15 хвилин,якщо є час і змивала.
Також у мене виникла думка спробувати нанести в якості незмивного крему. Я вирішила запитати у " консультанта бренду"(ця функція з'явилася нещодавно) і отримала відповідь - краще використовувати як змивний засіб. 😮💨
Проте питання все ще залишається відкритим і я планую наступного разу використати як лівін. Дівчата,хто розуміється на складі, підкажіть чи є у цьому сенс ? 🤌 Адже звичайний кондиціонер або маску так застосовувати можна і я це роблю.
Враження під час використання
Обидва засоби легко і швидко розплутують волосся.
На моменті змивання відчувається різниця.
Bond Repair - волосся м'яке і приємне на дотик. Швидко виникає відчуття промитого волосся.
Keratin filler - волосся м'яке і гладке. По відчуттям більш слизьке.
Розчісування - я розчісуюсь одразу після миття завжди,але іноді можу прочесати волосся сухим( нижній шар). Від обох засобів мокре волосся легко розплутується. Воно однакове на дотик і вигляд.
Після висихання природнім шляхом або феном також я не бачу ніякої різниці.
Загальні враження
Garnier Fructis Keratin Filler та L'Oréal Paris Elseve Bond Repair Pre-Shampoo для мене працюють як кондиціонуючі засоби. Вони добре розплутують волосся і пом'якшують після шампуню без обтяження.
За декілька застосувань я не помітила змін. Звичайно,як і у всьому потрібна систематичність.
Маючи ці два пре-шампуні я можу обирати за потребами волосся, враховуючи подальший догляд.
Раніше в якості пре-шампуню я використовувала будь-який кондиціонер чи маску. Тепер маю окрему пляшечку для цього кроку.
Коментарі (0)