Мої улюбленці для волосся!
Нещодавно придбала два продукти з серії Metal Detox від L'Oréal – шампунь та маску для волосся, і результат перевершив мої очікування!
Волосся стало помітно м’якшим та блискучим вже після першого застосування. Особливо приємно, що шампунь запобігає ламкості та захищає колір, що є важливим для тих, хто часто фарбує волосся. Шампунь має легкий і приємний аромат, який не дратує, і добре піниться.
Чесно кажучі, думала, що шампунь дуже швидко закінчиться і фінансово вийде не так дешево. Але я була в приємному шоці наскільки МАЛО необхідно шампуню, для того, щоб отримати піну ( змиваю два раза і вже більше трьох місяців не використала навіть половини)
Додатково використовувала маску Metal Detox, яка стала ідеальним доповненням до шампуню. Маска глибоко живить волосся, роблячи його гладкішим та м’якшим на дотик. Після використання маски волосся значно легше розчісується, менше плутається і залишається зволоженим надовго.
Загалом, цей дует продуктів став справжньою знахідкою для мого волосся, і я точно буду користуватися ними й надалі. Якщо ви шукаєте засіб для захисту волосся від зовнішніх факторів, відновлення їхнього здоров’я та збереження кольору, настійно рекомендую спробувати!
Коментарі (0)