Joko Blend | Парфумований лосьйон для тіла
Joko Blend Spicy Vetiver
Привіт!) Нещодавно розповідала про новий гель для душу від Joko Blend, а сьогодні розповім про його «другу половинку» - Парфумований лосьйон для тіла «Spicy Vetiver».
Дуже сподобалось пакування цього лосьйону. Флакон виконаний у приємному світло-зеленому відтінку, матовий на дотик.
Для зручності використання є помпа-дозатор. Вона працює справно, не протікає, можна контролювати натискання.
Аромат – ще один приємний бонус. Він легкий і ненав'язливий, з відчутними нотками ветиверу, тримається кілька годин, але не перебиває аромат парфумів, що для мене важливо. Звісно якщо використовувати лосьйон в тандемі з гелем для душу аромат буде більш яскраво виражений.
Особливо мені сподобалась його консистенція. Вона легка, майже як емульсія, що робить нанесення надзвичайно приємним.
Лосьйон швидко вбирається в шкіру, не залишаючи жирного або липкого відчуття, що дуже зручно, особливо вранці, коли треба швидко одягатися після душу.
Після нанесення шкіра одразу відчувається зволоженою, і це відчуття зберігається протягом усього дня.
У мене суха шкіра, особливо на руках та ногах, і цей лосьйон став справжнім порятунком. Я помітила, що навіть на проблемних ділянках, як-от лікті й коліна, шкіра стала значно м'якшою та еластичнішою.
При регулярному використанні шкіра набуває гладкого, здорового вигляду.
Склад лосьйону також заслуговує на окрему увагу. Він містить натуральні компоненти (олія кокоса, пантенол, екстракти квітів Моной де Таїті та орхідеї), що позитивно впливає на чутливу шкіру. Я не помітила жодних подразнень чи алергічних реакцій, що є важливим критерієм для мене.
Загалом, лосьйон перевершив мої очікування. Він не тільки добре зволожує, але й дарує відчуття доглянутості та комфорту на весь день.
Коментарі (0)