Фечко Христина

Макіяж на прогулянку

Макіяж на прогулянку

Ви фарбуєтеся коли йдете на прогулянку?

Я вкрай рідко, але інколи з'являється бажання щось додати до образу

А тепер про продукти, якими був створений макіяж

BB-крем для обличчя Patricia Ledo BB Cream з вітаміном E — подобається цей крем, дає легке, але помітне перекриття, та й на моїй шкірі він не зникає

Рідкий консилер Patricia Ledo Correct Concealer — дуже легенький консилер, трішечки перекриває тож якщо є помітні синці під очима чи проблемні точки на лиці — цей консилер не перекриє, шкіру не сушить

Colour Intense Blush Cover Skin — зараз цих рум'ян в наявності нема, але це одні з найкращих моїх рум'ян, дуже подобається колір, те як вони переносяться і як вони працюють

LN Pro Glow Cream Highlighter — улюблений хайлайтер на всі випадки життя і на будь-яку подію, дає дуже гарне, вологе сяяння

Colour Intense Be Bold Mascasra червоного кольору — люблю ці туші, вони мають дуже гарні кольори, не відбиваються на шкіру і добре носяться

LN Pro Brow Wax Eyebrow Fixator — спочатку подобався більше, зараз він погано тримає брови, якщо у вас тоненькі волосинки то триматиме непогано, але якщо жорсткі — брови житимуть своїм життям, також віск дуже швидко побілів, поки ще користуюся ним бо хочу закінчити

Colour Intense Satin Lip Pencil, відтінок 05 — класні олівці, мою декілька відтінків і дуже ними задоволена, вони нагадують мені помаду у формі олівця, бо продукт дуже приємний, кремовий, губи не сушить, звичайно стійкість погана, але це не проблема