Чистикова Дар'я

Аромат впевненості Heroic Dublin

Аромат впевненості Heroic Dublin

Avenue Des Parfums впевнено охоплює спільноту. Я і сама вже маю декілька фаворитів та зупинятися на цьому не планую 😉

Настав час знайомитись з чоловічими ароматами. Сьогодні хочу поділитися враженнями від парфуму під назвою Heroic Dublin. В міру яскравий, деревний та пряний. Розповідаю ⬇️

Парфумована вода знаходиться у картонній коробочці, на котрій зображена мапа міста про яке йде мова, а саме Дублін. Сам флаконончик з прозорого міцного скла. Гарно обромляє його чорна матова кришечка зі срібними деталями. Взагалом виглядає презентабельно та елегантно.

Об'єм у повнорозмірі складає 50 мл, але є і пробнички по 2 мл, а на оф сайті представлені навіть міні версії по 10 мл. З дозатором розпилювачем проблем немає, він дає об'ємну дрібнодісперсну хмаринку аромату.

Піраміда Heroic Dublin наступна:

Початкова нота: Бергамот, Грейпфрут, Коріандр, Мандарин

Нота серця: Лотос, Неролі, Перець, Чорна смородина

Кінцева нота: Деревинні ноти, Дубовий мох, Пачулі

На початку яскраво чутно цитрусові нотики з легкою гірчинкою, котрі продовжуються та гарно поєднуються з терпкуватим коріандром. Відчувається водночас і свіжо, і пряно.

Далі аромат продовжує цю пряність сумішшю перцю та пачулі. Інколи пробивається теплі ноти лотоса, котрі йдуть пліч о пліч з деревними земляними нотами. Він так і закінчується, легким і приємним деревним шлейфом. Аромат в міру яскравий та місцями стриманий.

Особисті асоціації: ...Тепла, але вже глибока осінь. Ви з коханим у маленькому будиночку зі зрубу. Де кожна частина цього будинку просякнута ніжним деревним ароматом, він витає у повітрі та відчувається буквально усюди. Навіть у тій чашечці цитрусового чаю, який ви неспішно п'єте біля каміну...

На чоловікові я так його і відчуваю — тепло та спокійно. Кортить впасти в його обійми, укутатися величезним пледом, та ні про що не думати.

Стійкість дуже тішить, протягом дня тримається на шкірі намертво, на одязі до прання. Воно і добре, принаймні чоловіку подобається, він не любитель поновлювати аромат по декілька разів на день. При тому і кілометрового задушливого шлейфу немає, він як раз в міру, в межах витягнутої руки, ближче до вечора відчувається лише зблизька.

Вважаю цей аромат є універсальним, його можна використовувати з будь-якої нагоди, у будь-яку пору року та у будь-якій обстановці.

Для мене такий деревний пряний аромат — це аромат впевненості та стабільності, котрий завжди буде доречним. Мені і чоловіку дуже сподобався. Раджу придивитися до нього, якщо ви у пошуку чогось подібного 😉