getejra

фаворитний нюд від Glambee

фаворитний нюд від Glambee

Отже, що ж маю: олівці у відтінках 103, 110 та 02 , блиски у відтінках 01 та 07 і помада тон 13. Я розділяю цей допис на 2 частини - першою будуть улюблені поєднання, а другою "і так піде" 🙃

фаворитний нюд від Glambee
фаворитний нюд від Glambee
фаворитний нюд від Glambee
фаворитний нюд від Glambee

тіні, до речі, також з палетки GlamBee - Magnific Makeup, їх свотчила тут https://club.makeup.com.ua/post/44626/ . До Деноночки я ще не налаштувалась)

саме на цьому фото моє найулюбленіше поєднання- 110 олівець та 01 матовий блиск. Стійкість -просто вау, відчуття на губах -надзвичайно комфортне, жодних пересушувань чи стягнень, не западає, не підкреслює лусочки - я просто не можу уявити як за такі бюджетні гроші може бути такий результат - і все це про GlamBee Matte Collection: лягає однорідним шаром, має зручний аплікатор для точного розподілення, кремовий за текстурою, застигає поступово, у разі погрішностей нанесення є час на корекцію.

За 110 олівець вже стільки всього написано, що можна не повторюватись - одразу потрібно купувати.

Блиск у відтінку 7 купила найпершим разом з 103 олівцем -він показав красивий ніжний теплий рожевий колір, але при нанесенні на мої губи він дав ледь терракотовий підтон , який я терпіти не можу на собі) після цього придбала матову нюдову помаду GlamBee Soft Touch у відтінку 13 - це вже виглядало значно краще, але після того як купила блиск 01 - все, за ці я просто забула)

Я на мене - менш виграшно, тому і недолюблені мною кольори та поєднання)