Strange Love

Maybelline New York Lifter Liner

Maybelline New York Lifter Liner

Коротко опишу усі представлені в Україні відтінки Maybelline New York Lifter Liner:

08 FINE LINE - темно-рожевий, холодний, приглушений

04 OUT OF - коричневий, проте має домішки червоного/рудого

09 PEAKING - темний червоно-коричневий, при деякому освітленні навіть винний

07 BIG LIFT - коричнево-рожевий, холодний, найкрасивіший з усіх відтінків, як на мене

05 ON IT - при деякому освітленні у нього відтінок ржавчини, а так то класичний коричневий, яким ви собі його уявляєте

06 LINE LEADER - приємний попелясто-рожевий, наче світла версія відтінку 08 FINE LINE.

Maybelline New York Lifter Liner

Відтінок 07 Big Lift – це чудовий компроміс між ніжним рожевим і холодним коричневим. Він виглядає дуже природно і підходить до більшості образів. Однак, під шаром блиску або помади колір може стати значно темнішим, майже шоколадним. Це дозволяє створювати модний ефект губ у стилі 00-х.

Олівець має досить твердий стержень, що забезпечує чіткий контур. Однак, ця твердість може створити деякі труднощі при нанесенні, особливо на моїх великих губах: можете побачити нерівномірність покриття, особливо біля слизової. Maybelline New York Lifter Liner взагалі не розтушовується пальцями, як деякі інші олівці. Але, з іншого боку, саме завдяки цій твердості він малює чіткий контур і не тане від тепла шкіри.

Фініш - глибокий мат. На губах відчувається, проте не критично, мені доволі комфортно. Не можу сказати, що сушить.

Стійкість – головна перевага Maybelline New York Lifter Liner. Він не змивається ні водою, ні жирною їжею, ні навіть спеціальними засобами для демакіяжу. Він настільки стійкий, що його можна назвати "татуювання на добу".

Maybelline New York Lifter Liner – це відмінний вибір для тих, хто шукає стійкий олівець для губ. Він ідеально підійде для створення яскравого макіяжу, який протримається весь день.

Загалом, Maybelline New York Lifter Liner 07 Big Lift – це гідний продукт, який заслуговує на увагу. Він має свої переваги та недоліки, але якщо ви шукаєте стійкий і насичений олівець для губ, то цей варіант точно варто розглянути