Simple Kind To Skin Soothing Facial Toner
Заспокійливий тонік з гарним складом по приємній ціні)
Про міцелярну воду від бренду Simple багато хто чув, адже це якісний засіб для демакіяжу та доступна альтернатива більш дорогій воді від Bioderma. А як щодо їхнього тоніку?
Simple Kind To Skin Soothing Facial Toner — це заспокійливий тонік для обличчя, який підходить для будь-якого типу шкіри, навіть для чутливої. У складі є провітамін В5, екстракт гамамелісу та алантоїн, що зволожують, заспокоюють та тонізують шкіру.
🤍
Переваги:
• Некомедогенний
• Не містить барвників та ароматизаторів
• Без спирту
• Не містить мінеральної олії
• Не тестується на тваринах
🤍
Склад:
• Вода
• Гідрогенізований гідролізат крохмалю — зволожувач
• Натрій PCA — натуральний зволожувач, який підтримує водний баланс шкіри
• Алантоїн — заспокоює та стимулює регенерацію шкіри
• Феноксіетанол — консервант, запобігає розвитку бактерій
• Динатрій EDTA — стабілізує формулу, зв’язуючи іони металів
• Пропіленгліколь — зволожувач
• Цетилпіридинію хлорид — антисептик
• Ніацинамід — вітамін B3, вирівнює тон, зволожує
• Вода листя гамамелісу — звужує пори, заспокоює шкіру
• Пантенол — зволожує та заспокоює шкіру
• Децилглюкозид — м’який очищуючий компонент
🤍
Тонік має об’єм 200 мл. Термін придатності після відкриття — 12 місяців. Він представлений у пляшечці з переробленого пластику (крім кришечки). Консистенція рідка, як вода, і без запаху, що є перевагою для такого типу засобів. Спосіб використання класичний: протерти обличчя ватним диском, змоченим у тоніку, після вмивання. Можна використовувати двічі на день.
🤍
Що сподобалось:
Тонік комфортн ий, добре очищує залишки косметики, не стягує та не сушить шкіру. Я використовувала його навіть у зоні під очима (каюсь 😅), і навіть у такій ніжній зоні не було подразнень. Інших негативних реакцій також не помітила. Тонік добре очищує, пом’якшує шкіру, яка після використання відчувається свіжою та зволоженою, готовою до подальшого догляду.
🤍
Для моєї проблемної шкіри важливо, щоб засоби не провокували висипання, а навпаки заспокоювали запалення. Тонік чудово впорався із цим!
Це класний базовий тонік який ідеально доповнить щоденну рутину,моя щира рекомендація!
Коментарі (0)