Ірина 🦋

Гель для душу "Морозиво з печивом і вершками"

Гель для душу "Морозиво з печивом і вершками"

Косметичні засоби, представлені в асортименті ізраїльського 🇮🇱бренда Keff, вирізняються високою якістю і ефективністю, оскільки вони виготовлені з відбірної сировини за допомогою передових технологій.

Від цього бренду в мене було 4 геля з різними смачними ароматами Гель для душу "Морозиво з желейними цукерками" на нього я вже лишала допис https://club.makeup.com.ua/post/33753/

Гель для душу "Морозиво з маскарпоне" та Гель для душу "Морозиво сорбет з манго". Хотіла також спробувати кілька інших гелів з цієї лінійки, але я так зрозуміла що вони вже зняті з виробництва.

Гель для душу «Морозиво з печивом і вершками», вирізняється солодким ароматом. Цей продукт для догляду містить натуральні компоненти та інші складові, які ніжно впливають на шкірний покрив.

🍦Особливості Keff Ice Cream Shower Gel:

🍪 м'яко очищає епідерміс;

🍪 насичує шкіру вологою, перешкоджаючи її сухості та лущенню;

🍪 завдяки маслу ши має антиоксидантну дію;

🍪 сприяє підвищенню пружності та еластичності шкірного покриву;

🍪 містить екстракт алое, що вирізняється заспокійливими і регенерувальними властивостями;

🍪 до складу додані інгредієнти, які дарують епідермісу гладкість і шовковистість.

Гель для душу "Морозиво з печивом і вершками"

Пакування: Пластикова пляшечка з кришечкою фліп-топ, великий обʼєм 700ml

Зовнішній вигляд: Гель середньої густоти, білого кольору.

Аромат: Скажу чесно, з першого разу мені аромат не особливо сподобався, особливо коли понюхала його просто з упаковки, ні він був приємний, але не таким гурманським як я очікувала, його аромат більше асоціювався у мене з солодким, але більше чоловічим 🧔🏻‍♂️парфумом, я на початку навіть трохи засмутилася 😔, я то чекала морозиво та печиво 🍪

Нехай не з 1 разу, але з 2-3 це просто тало моє кохання, для мене це найкращий аромат з лінійки, саме його з усіх я купувала вже жодного разу. Коли під час душу аромат розкривається на тілі, я вже чую солодкі нотки печива, але водночас не пахне просто їжею, він як солодкий гурманський парфум 🫶🏼 Аромат з усіх 4 мені здається найбільш насиченим, наповнює собою всю ванну кімнату 🛁 і навіть на якийсь час трохи залишається на тілі.

Подобається і мені, і чоловікові. Піниться добре, за рахунок цього потрібно його мені багато, витрачається досить ощадливо. Єдине кілька разів я переливала його у флакон від іншого гелю з дозатором, мені так зручніше. Але рідний флакончик мені дуже подобається своїм позитивним дизайном.

Гель не викликав сухості, сверблячки або якихось неприємних відчуттів на шкірі.

Я готова купувати саме цей аромат завжди 💙

А ви вже знайомі із гелями для душу від Keff?