Бе зсульфатний шампунь від українського бренду. Мої враження
Чому Magnesium Goods Hair Shampoo – це must-have?
"Після тестування Magnesium Goods Hair Shampoo готова поділитися своїми враженнями.
Перше, що привертає увагу — це естетичне пакування. Матова тактильна баночка настільки приємна, що її хочеться тримати в руках постійно. Дууууже приємна на дотик! Я до речі, на таке завжди звертаю увагу)
Цей шампунь від українського бренду є частиною професійної лінійки засобів для догляду за волоссям. Має приємний, ненав'язливий аромат, який створює відчуття свіжості без різкості. Сам шампунь — прозорий, без барвників, що одразу викликає довіру. Його консистенція ідеальна: не надто густа й не рідка, що дозволяє зручно наносити та рівномірно розподіляти засіб. І головне — його вистачить на довго.
Справжня магія криється у формулі. Завдяки натуральному магнію, волосся після миття набуває неймовірного блиску.
Магній не лише додає здорового вигляду волоссю, але й важливий для всього організму: він сприяє зменшенню стресу, поліпшує кровообіг і допомагає відновити сили.
Безсульфатна формула робить цей шампунь ідеальним вибором для тих, хто турбується про здоров'я волосся і навколишнє середовище — продукт не тестується на тваринах.
Особливості Magnesium Goods Hair Shampoo:
- безсульфатна формула;
- прозорий, без будь-яких барвників;
- містить цінні натуральні компоненти;
- м'яка миюча основа, без агресивного впливу;
- завдяки амінокислотам живить і захищає;
- насичує енергією натурального магнію;
- дбайливо очищає волосся і шкіру голови;
- зміцнює корені та зволожує пасма по всій довжині.
Після використання волосся не лише виглядає здоровим, а й відчувається м'яким і насиченим життєвою силою. Щиро рекомендую — 5 зірок із 5!
Коментарі (0)