Dasha_Batalova

Безсульфатний шампунь від українського бренду. Мої враження

"Після тестування Magnesium Goods Hair Shampoo готова поділитися своїми враженнями.

Перше, що привертає увагу — це естетичне пакування. Матова тактильна баночка настільки приємна, що її хочеться тримати в руках постійно. Дууууже приємна на дотик! Я до речі, на таке завжди звертаю увагу)

Цей шампунь від українського бренду є частиною професійної лінійки засобів для догляду за волоссям. Має приємний, ненав'язливий аромат, який створює відчуття свіжості без різкості. Сам шампунь — прозорий, без барвників, що одразу викликає довіру. Його консистенція ідеальна: не надто густа й не рідка, що дозволяє зручно наносити та рівномірно розподіляти засіб. І головне — його вистачить на довго.

Справжня магія криється у формулі. Завдяки натуральному магнію, волосся після миття набуває неймовірного блиску.

Магній не лише додає здорового вигляду волоссю, але й важливий для всього організму: він сприяє зменшенню стресу, поліпшує кровообіг і допомагає відновити сили.

Безсульфатна формула робить цей шампунь ідеальним вибором для тих, хто турбується про здоров'я волосся і навколишнє середовище — продукт не тестується на тваринах.

Особливості Magnesium Goods Hair Shampoo:

• безсульфатна формула;
  • прозорий, без будь-яких барвників;
  • містить цінні натуральні компоненти;
  • м'яка миюча основа, без агресивного впливу;
  • завдяки амінокислотам живить і захищає;
  • насичує енергією натурального магнію;
  • дбайливо очищає волосся і шкіру голови;
  • зміцнює корені та зволожує пасма по всій довжині.

Після використання волосся не лише виглядає здоровим, а й відчувається м'яким і насиченим життєвою силою. Щиро рекомендую — 5 зірок із 5!