Ірина 🦋

Крем-мило зі зволожуючим молочком

Крем-мило зі зволожуючим молочком

Fresh Juice це український бренд 🇺🇦, засоби якого мають чудові аромати, зовсім не хімозні, мило для рук цього бренду я купую вже багато років.

Якісне мило має поєднувати дві найважливіші властивості: ефективно знезаражувати і дезінфікувати шкірний покрив, при цьому не пошкоджуючи його структуру, не пересушуючи і не послаблюючи.

У милі міститься кокамід ДЕА - безпечна речовина хімічного походження, яка характеризується надзвичайним очищувальним ефектом. Вона сприяє ліквідації забруднень будь-якого виду і масштабу, звільняє пори від забруднень. Олія авокадо 🥑 пом'якшить дію мила, збагатить шкіру жирними кислотами, які повернуть їй еластичність, пружність і здорову матовість. Зволожувальне молочко буде підтримувати нормальний водний баланс.

Крем-мило зі зволожуючим молочком

Пакування: В мене цього разу змінний блок 460ml, зазвичай я купую великий флакон 1000ml з крышечкою фліп-топ. Також є зручний формат у пляшечці з дозатром 460ml. Пакування для мене на має значення, тому що я переливаю його в дозатор для мила 🧴

Зовнішній вигляд: Рідка кремова консистенція яскраво-жовтого кольору.

Аромат: Мило має чарівний, солодкий і приємний аромат папайї та ще якихось тропічних фруктів 🏝️

Використання: Воно легко піниться, не викликає запалень, почервоніння та свербіння. Змивається теж без проблем.

Я використовую його для миття рук, але знаю, що деякі спокійно миють ним все тіло. Якщо ви досі не знайомі з гелями для душу або рідким милом Fresh Juice і любите смачні фруктові аромати, то я настійно вам рекомендую хоча б раз спробувати їх 😉

При їх низькій ціні, вони просто чудові, і будуть краще за деякі багато дорожчі засоби.

Fresh Juice Mango & Carambol 🥭 https://club.makeup.com.ua/post/40372/

Fresh Juice Peach & Magnolia 🍑 https://club.makeup.com.ua/post/34959/