Yustal

Крем для обличчя з багатошаровою емульсією Atopalm MLE Cream

Крем для обличчя з багатошаровою емульсією Atopalm MLE Cream

Крем для обличчя з багатошаровою емульсією Atopalm MLE Cream я придбала в мініатюрі 8 мл, тому що хотіла спробувати визнаний еталон ламелярних засобів. Цей крем випущено концерном NeoPharm Co Ltd, який також випускає ламелярну продукцію під іншими брендами:

Atopalm – засоби для всієї сім’ї, підходять для дорослих та дітей

Real Barrier – засоби для дорослої шкіри, кількість лінійок бренду росте, в тому числі є лінійка для шкіри з висипами

Zeroid – засоби, котрі використовуються в корейських дерматологічних клініках для лікування атопічного дерматиту

Derma:B — засоби для сухої та атопічної шкіри, переважно для тіла

В мене крем Atopalm MLE Cream з таким складом:

Water, Glycerin, Caprylic/​Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Pentaerythrityl Stearate/​Caprate/​Caprylate/​Adipate, Pentylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Propanediol, Sorbitan Stearate, Stearic Acid, Phytosqualane, Polyglyceryl-5 Stearate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glyceryl Stearates, Palmitoyl Palmitamide Mea, N-Decanoyl Serinol, Bis-Capryloyloxypalmitamido Isopropanol, Allantoin, Houttuynia Cordata Extract, Leucine, Lysine, Valine, Threonine, Phenylalanine, Hydrogenated Vegetable Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Tocopherol, Carbomer, Phytosterols, Phytosteryl Oleate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Sodium Phytate, Arginine, Portulaca Oleracea Extract, Xanthan Gum, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Viscum Album (Mistletoe) Fruit Extract, Camellia Sinensis Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Sunflower Oil Decyl Esters, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Beta-Glucan, Elettaria Cardamomum Seed Oil, Pogostemon Cablin Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Caprylic/​Capric Glycerides

У Atopalm Face Cream склад дещо інший. Ламелярна емульсія у складі посилює захисний бар’єр шкіри, що особливо потрібно, якщо він був ослаблений (пілінгами, ретинолом чи кислотами, дерматитом тощо), також крем збагачено амінокислотами, котрі сприяють глибокому зволоженню та регенерації шкіри, є екстракт хаутюнії, котрий сприяє загоєнню ран та пошкоджень, зеленого чаю, олія шавлії, сафлори й т.д. В кремі немає ароматизаторів, але є ароматні олії.

Користуватись можна 12 місяців після відкриття.

Крем для обличчя з багатошаровою емульсією Atopalm MLE Cream

МОЇ ВРАЖЕННЯ:

Перше, що я хочу сказати, про цей крем я знала давно і зараз я не вирвала собі коси, з приводу того, що не спробувала його раніше, лише тому, що мені шкода волосся.

Текстура крему густа й тане.

Аромат приємний та ледь відчутний.

Додаткового захисту мініатюра не мала.

Термін придатності нанесено на дні у зрозумілій формі: рік, місяць, день.

Ефект: максимальне відновлення, завдяки тому, що ламелярна емульсія заповнює прогалини у власному епідермальному бар’єрі шкіри, вона краще та швидше відновлюється. Цей крем доволі ліпідний, я не можу сказати, що він підійшов моїй комбінованій шкірі на теплу пору, тому що вона стає доволі жирна на вигляд з ним, особливо на носі, але я маю ділянки шкіри, які легко вражаються, коли я використовую свій звичайний догляд: за вухами та в кутиках очей в мене легко подразнюється та червоніє шкіра, варто лише вмитись і вона стає така червона та нерівна наче отримала легкий опік, так от, нарешті в мене є засіб, який справляється з цим за одну ніч. Я не перебільшую. Для щоденного догляду за обличчям мені більше подобається крем з ніацинамідом та центелою Real Barrier Cica Relief RX, але з відновленням оцих ультра-пошкоджених ділянок Atopalm MLE Cream справляється краще.

Раніше на сайті MAKEUP цей крем був представлений як у мініатюрах, так і в повнорозмірному форматі, зараз, на жаль, його тут немає.

Від душі раджу спробувати засоби від концерну NeoPharm Co Ltd.

Якщо раніше моя шкіра була чутлива, про що мені казали й дерматолог, і косметологи, то після місяця на цих засобах моя шкіра почувається та поводиться абсолютно нормально. Я знову згадала, що чутливість це не тип шкіри, а її стан, і ось цей стан, нарешті, закінчився, на що я вже й не сподівалась за роки спроб різних засобів. Щиро вдячна виробнику за розробку ламелярної емульсії та випуск таких дієвих засобів по нормальній ціні.