Олена В

Avenue Des Parfums Legend New York

Avenue Des Parfums Legend New York
Avenue Des Parfums Legend New York

Avenue Des Parfums заполонили стрічку в Мейкап клубі і накінець і я не встояла. Ароматів цікавих безліч, але познайомитись вирішила саме з чоловічого аромату: Legend New York

Почну з розчарування😫

Коробочка приїхала прим'ята і розірвана по боках. На фото це видно. Взагалі пакування надто м'яке і не практичне і це величезний мінус (картон м'який, обгортка ще тонша ). На подарунок купувати не рекомендую, бо може прийти така ж непрезентабельна коробка і настрій точно буде зіпсований. Також флакон всередені коробочки катається і ніяк не фіксується. На це теж треба звернути увагу.

Сам флакон лаконічний, мінімалістичний і симпатичний, з товстого скла. Виглядає досить гарно. 50ml.

Тепер до аромату.

Avenue Des Parfums Legend New York
Avenue Des Parfums Legend New York

Зроблено в:Україна Стать:для чоловіків Класифікація:нішева Тип аромату:фруктові, шипрові Початкова нота:Ананас, Бергамот, Чорна смородина, Яблуко Нота серця:Береза, Пачулі, Троянда Кінцева нота:Ваніль, Дубовий мох, Мускус, Сіра амбра

Спочатку вибух бергамоту і яблука. Чорну смородину не чую. Свіжо-свіжо і колючо. Пам'ятаєте аромат напою Schweppes. Ось Legend New York десь такий же пронизливо-колючий, забиваючий подих і лоскочучий в носі. Бадьорить, дуже енергійний, свіжий, цитрусовий. Нагадав одеколон О'жен трошки (франко-кацапського виробництва), який свого часу підкорив серця покоління наших батьків.

А потім через хвилин 15 з'являються пачулі, які додають як на мене легкого солоду і натяку на трав'янистість і землистість, доповнюючи аромат моху та ванільки.

Сезонність: це якраз той варіант що підійде круглий рік. В спеку охолодить. А в холод буде звучати дзвінко, наче лід в газованому цитрусовому напої.

Аромат дуже стійкий-і це правда. Тримається неймовірно довго на тілі, про одяг мовчу. На блотері взагалі вічність. Оновлювати протягом дня не прийдеться. Шлейфовий. Але поки що монотонний. Свіжаково-цитрусовий, гучний, але хотілось би більше квітів. Звичайно пройде час і він» заквітне», хочеться в це вірити.

Але синові дуже сподобався і це головне. Цей аромат енергійний і трохи зухвалий. Треба віддати належне: бренд гарно підібрав назву. Нью Йорк-це місто, де життя б'є ключем, місто повне зухвалості, мрій і сподівань.

На собі його не бачу, він надто маскулінний і холодний для мене. І мені не вистачає трояндового присмаку. Але як звучить на синові мені подобається. І йому в серденько💙

Познайомитись рекомендую!

Дякую за увагу!🤗