Гель для інти мної гігієни з молочною кислотою Joko Blend
Дбайливе очищення на кожен день 🤍
Як ви могли замітити, я часто аналізую склад в різних продуктах і часто обираю для себе засоби, які підійдуть для чутливої шкіри.
Гелі для інтимної гігієни я часто обходила стороною, бо часто обираю делікатне очищення тіла, яка підійде для всіх зон.
Проте завжди хотілось спробувати гелі з молочною кислотою через те, що вона регулятор рівня pH, яка допомагає підтримувати кислотно-лужний баланс інтимної зони, що дуже важливо для здоров'я.
Мій вибір припав на гель від Joko Blend, оскільки склад у ньому добре збалансований та включає як очищувальні компоненти, так і пом'якшувальні та заспокійливі інгредієнти.
Враження
Гель в прозорій баночці, через яку видно консистенцію та прозорий гель, є дозатор, що дуже зручно для такого продукту, який використовується щодня.
Консистенція рідкого гелю, дуже легенького та ніжного, трошки тягучий. Майже без аромату, трошки косметичний.
Засіб легко та ніжно розподіляється по шкірі, трошки піниться, і легко змивається. Він не викликає відчуття сухості, наоборот наче зволожує, і при цьому гарно очищує.
Я використовую гель щодня, і мені подобається яке делікатне очищенння він дарує, і що я замітила, гарно заспокоює шкіру після гоління, менше подразнення.
Що по складу?
Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide (and) Coco-Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside (and) Glyceryl Oleate, Lactic Acid, Coconut Oil Glycereth-8 Esters, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Green Tea Extract, Aloe Barbadensis Extract, Parfum, Tea Tree (Melaleuca Alternifolia) Essential Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Essential Oil.
Як говорила раніше, склад надзвичайно збалансований.
Наявність м'яких очищувальних компонентів знижує ризик подразнень навіть для чутливої шкіри.
Екстракти алое вера та зеленого чаю додатково зволожують і захищають шкіру, дають ефект заспокоєння.
Олія чайного дерева та лаванди надають продукту природні антибактеріальні та заспокійливі властивості, що корисно для зменшення подразнень або дискомфорту.
Але для надто чутливої шкіри, я б рекомендувала протестувати продукт на невеликій ділянці шкіри перед використанням.
Підсумки
Гель для інтимної гігієни від Joko є ідеальним очищувальним засобом для ніжних зон, оскільки через свій склад буде делікатно очищувати і доглядати, не порушуючи кислотно-лужний баланс, а підтримувати його в оптимальних показниках для здорової мікрофлори.
Коментарі (0)