Один з моїх найулюбленіших блисків для губ у формі помади
Collistar Twist у відтінку 203 Legno di Rosa
Знаєте цей момент, коли ви купуєте помаду і сподіваєтеся, що вона не перетворить ваші губи на пустелю Сахару? Так ось, з Collistar Twist у відтінку 203 Legno di Rosa це точно не станеться. Ця помада — як бальзам для душі... ну і для губ, звичайно.
Відтінок Legno di Rosa — це щось середнє між "я просто прокинулася з ідеальними губами" і "так, я королева нюдових відтінків". Справді ідеальний для щоденного використання. Можна носити на роботу, на побачення або навіть, коли йдете в магазин за хлібом (чому б і ні, з красивими губами й хліб смачніший!).
Текстура — наче бальзам, який ніби каже твоїм губам: "Не хвилюйтеся, я вас не залишу сухими!" Вона настільки зволожуюча, що я майже забула про бальзам для губ — він тепер просто відпочиває десь на дні косметички. І що особливо зручно — наносити її дуже легко! Це формат олівця, тож можна підправити макіяж навіть у громадському транспорті (хоча, зізнаюся, я так не пробувала 😅).
Стійкість? Ну, помада може трохи зникнути після чашки кави або великого бутерброда, але, як кажуть, краса потребує жертв. Головне — що нанести її знову легко, а упаковка настільки зручна, що ви навіть не відчуєте, що носите її з собою.
Загалом, ця помада для мене стала справжнім відкриттям. Тепер губи виглядають так, ніби я вклала в них більше зусиль, ніж просто “одним рухом олівця”. І так, тепер навіть на ранкові зустрічі я з’являюся з губами, які варті того, щоб їх помітили!
І ось найцікавіше — я вже вдруге придбала цю помаду, бо тепер просто не можу без неї жити! Коли закінчила першу, було відчуття, що губи залишилися без рятівного кола! ))
Коментарі (0)