lyuba_belllaaa

Lipps: все таки догляд, чи декоративка?

Lipps: все таки догляд, чи декоративка?

Отже, насичений відтінковий бальзам з церамідами і пептидами Малиновий тарт (лімітка, до речі!).

Упаковка: матовий тюбик, за 2 тижні у сумці не затерся. Дуже подобається зелений колір, з усіх моїх чорних флаконів помад саме до нього тягнеться рука.

Запах: неймовірно насичений малиновий, чую з губ навіть за годину після нанесення. Хто чутливий до запахів або алергік - уважно!

Текстура : густий тоновий бальзам. Рідший ніж кармекс, але не розтікається.

Колір: пігмент досить насичений, тому розносити треба акуратно, щоб не стати джокером.

Нанесення: безпроблемне, але важко нашаровується. Мені не вдається досягнути такого насиченого ягідного відтінку, вони швидше дають акварельний тон. Легко зїдається - особливо якщо п'єте як я 5 разів на годину 😀

Друге фото у каруселі - нанесено порцію, третє - рознесла її пальцем. Видно, що бальзам досить пружний і не розтікається у складки.

Lipps: все таки догляд, чи декоративка?
Lipps: все таки догляд, чи декоративка?
Lipps: все таки догляд, чи декоративка?

Найцікавіше - як виглядає на губах?

Акварельно, ніжно. Дає непоганий блиск, але мої губи його швидко з'їдають.

Розношу пальцем (але носик теж непогано справляється).

Догляд: приємний, але чудес я б не чекала. Цікаво спробувати продукт взимку, а поки зараз він підтрмує х у гарному стані зволоження. У мене багато зморшок на губах, на них він ніяк не впливає. При нанесенні звісно наповнить шкіру, але зранку наприклад після використання я не бачу різниці.

Тут краща дія у максимайзерів, або класичного кармексу. Але кармекс то ходячий продукт нафтопереробки, тому для ніжного догляду Lipss точно буде кращим і органічнішим продуктом.

Загалом, оцінка 5+ - бо для його вартості продукт дає і легкий догляд, і колір, і виглядає супер привабливо. Чекаю ще цікавих ліміток від Lipss 🤩