lina

Рідка підводка для повік LN Professional

Настав час поділитися оглядом на рідку підводку для очей від LN Professional відтінок 101

Моя перша рідка підводка для очей стала моєю найулюбленішою. Колись я обрала її, навіть не знаючи багато про різні підводки. Але з часом я мала змогу порівняти все, чим я користувалася після неї, і моє серце лине до LN Professional 🩷

Я обожнюю цю підводку, тому що вона легка у нанесені, швидко і рівномірно застигає, глянцевий колір завжди підкреслює очі і мій макіяж очей виглядає виразним і завершеним. Коли змиваю макіяж ця підводка швидко видаляється.

Вона повністю відповідає моїм вимогам і працює на відмінно!

Ця маленька баночка (3,5ml) легко знайде собі місце в будь-якій косметичці, але і вистачатиме її також надовго.

А м'який і гнучкий пензлик забезпечить велику кількість різноманітних стрілок. Також ця підводка не тестувалася на тваринах. Зроблено в Китаї, а країна торгової марки Великобританія.

Колір: насичений чорний 🖤

Склад: distilled water, polyvinyl alcohol, polyvinylpyrrolidone, silica, xanthan gum, tocopherol acetate, allantoin, pentylene glycol, glycerol.

Пензликом дуже легко малювати стрілки будь-якого розміру і довжини. І хоча спершу мені був потрібен час, щоб навчити себе малювати все рівно і однаково (особливо однаково, так як це був мій челенж, х яким я не могла впоратись дуже довго😅)

Ще хочеться зазначити, що після висихання вона зовсім не відчувається на повіках і в мене ніколи не викликала подразнення.

Я купую цю підводку не перший раз і якщо не знайду якусь нову, то стовідсотково буду купувати таку ж ще раз.