Рідка підводка для повік LN Professional
Для шанувальниць класичних стрілок ❤️🔥
Настав час поділитися оглядом на рідку підводку для очей від LN Professional відтінок 101
Моя перша рідка підводка для очей стала моєю найулюбленішою. Колись я обрала її, навіть не знаючи багато про різні підводки. Але з часом я мала змогу порівняти все, чим я користувалася після неї, і моє серце лине до LN Professional 🩷
Я обожнюю цю підводку, тому що вона легка у нанесені, швидко і рівномірно застигає, глянцевий колір завжди підкреслює очі і мій макіяж очей виглядає виразним і завершеним. Коли змиваю макіяж ця підводка швидко видаляється.
Вона повністю відповідає моїм вимогам і працює на відмінно!
Ця маленька баночка (3,5ml) легко знайде собі місце в будь-якій косметичці, але і вистачатиме її також надовго.
А м'який і гнучкий пензлик забезпечить велику кількість різноманітних стрілок. Також ця підводка не тестувалася на тваринах. Зроблено в Китаї, а країна торгової марки Великобританія.
Колір: насичений чорний 🖤
Склад: distilled water, polyvinyl alcohol, polyvinylpyrrolidone, silica, xanthan gum, tocopherol acetate, allantoin, pentylene glycol, glycerol.
Особливості користування і як виглядає на очах:
Пензликом дуже легко малювати стрілки будь-якого розміру і довжини. І хоча спершу мені був потрібен час, щоб навчити себе малювати все рівно і однаково (особливо однаково, так як це був мій челенж, х яким я не могла впоратись дуже довго😅)
Ще хочеться зазначити, що після висихання вона зовсім не відчувається на повіках і в мене ніколи не викликала подразнення.
🖤
Я купую цю підводку не перший раз і якщо не знайду якусь нову, то стовідсотково буду купувати таку ж ще раз.
Коментарі (0)