Nicole

Rom&nd Zero Matte Lipstick Smoked Beige 21

Rom&nd Zero Matte Lipstick Smoked Beige 21

Всім привіт!

Я велика прихильниця корейської декоративної косметики rom&nd. Вони завоювали велику довіру, вразили цікавими формулами та різноманіттям відтінків для різного кольоротипу, особливо засоби для губ у вигляді тінтів. Я маю досить велику колекцію косметики бренду та користуюсь нею щодня з великим насолодженням, слідкую за новинками та раджу усім знайомим та друзям. А кохання почалось з того, що я побачила у тік-тоці тінти бренду і вирішила познайомитись Dewyful Water Tint. Що сказати... Я була у шоці від цієї формули, і Остапа понесло :)

Отож, познайомившись зі всіма формулами "блискучих" засобів для губ, я вирішила довіритись бренду та замовити декілька різних матових формул для губ.

Порада: Перед тим, як обрати відтінок, я ретельно передивляюсь відгуки в Ютубі та Тік-Тоці, аби подивитися як той чи інший відтінок лягає на різних дівчатках, різних освітленнях, в порівнянні, наприклад, з іншими відтінками. Так легше пережити відчуття "очікування-реальність", адже в інтернеті щось обирати - це завжди великий ризик, особливо по корейським свотчам.

Передивившись десятки відеооглядів rom&nd Zero Matte Lipstick, я вирішила взяти відтінок Smoked Beige 21, який підходить для більш теплого підтону шкіри, ну або вона просто більш тепла нюдова помада :)

Ох, як же мені подобаються ці коробочки, це мабудь якась залежність!!!

Продукт приходить у фірмовій картонній упаковці, де вказана уся інформація про продукт: назва бренду, колекція, відтінок, термін придатності, скільки грам і т.д. Картон цупкий, приємно тактильно та естетично, передає те, якою має бути помада та її відтінок. Вона заклеєна скотчем з написом Rom&nd, але я відкриваю завжди з іншої сторони, де цього скотчу чомусь немає, хаха.

Упаковка засобу має відчуття легкого софт-тач, яке нам як би каже, що це буде за продукт всередині. Кольори також передають нюдовість засобу. Сама помадка має форму квадрату з острими краями, матове прозоре скло, яке обрамляє кольоровий пластик.

Кількість продукту: 3г

Перше, що я перевіряю в новій косметиці - це запах. Ця помада запаху не має.

Коли наносиш її на губи, відчуваєш наче вона напудрена, переноситься легко та волого, не стягуючи губи.

Її можна нашаровувати для більш яскравого кольору, вона легко тушується та комфортно відчувається.

Але для себе я знайшла два мінуси:

  1. відтінок 21 все ж таки виявився дещо рудішим, ніж я очікувала. В ній багато помаранчевого пігменту, який мало кому личить.
  2. якщо у вас є лущення на губах - вона їх підкреслить. Ситуацію можна спасти, якщо підтушувати помаду і по настрою нанести поверх блиск або тінт.

Тому цю помаду я частіше використовую у тандемі з якимось іншим засобом, аби додати кольорову підложку, або гарно втушовую у губи.

І все ж таки, врахувуючи її мінуси, вона комфортна. Носити її комфортно, вона мінімально відбивається, легко тушується. Класна. Але рука так часто до неї не тягнеться. Можливо із-за відтінку, а можливо тому що мої губи дуже часто лущаться)

Освітлення - денна пасмурна погода перед вікном.

Нанесла в один шар.

І поближче.

Витерла сухою серветкою:

Залишається наче легенький тінт.

Якщо ти бажаєш позмайомитись з неймовірними засобами для губ від Rom&nd у матовій формулі, я раджу почати з більш цікавої серії Blur Fudge Tint (рецензія на них також буде).

Помада у стіку - не сама найкраща серед асортименту бренду через ряд мінусів, які я зазначила вище. Наскільки мені відомо, це одні з найперших помад, які випускає rom&nd, тому формула у сьогоденні може бути трохи застарілою. Але якщо знайдеш свій колір, не хочеш аби помада сушила губи, ти вже знайома з брендом та хочеш спробувати щось ще - не можу не порадити.

Оцінка 7/10

Діліться своїми враженнями, вігуками, думками. Дякую за увагу і гарного дня ♥