Tanserb

Косметичні обновочки з Makeup та не тільки

Косметичні обновочки з Makeup та не тільки

Шампунь для волосся «Зволоження та блиск» Mevelle Hydra & Shine Intensive – шампунь з США, великий об’єм та по доступній ціні. Спробую.

Cosmo Shop Щітка-масажер силіконова з ручкою CS041MB – дуже довго я думала, чи потрібна мені ця щіточка. У цьому замовленні зірки зійшлися та я вирішила, що потрібна! Бо дуже багато гарних дописів я бачила на неї.

Косметичні обновочки з Makeup та не тільки

Активний зволожувальний тонік Bіelenda Skin Clinic Professional Mezo - він теж доволі довго очікував, коли я вирішу його купити. Давно на нього задивлялася, і ось , нарешті, буду пробувати

L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump Бальзам-філер з гіалуроновою кислотою для волосся, яке потребує зволоження й об'єму – цей бальзам я вже купувала й не раз. Люблю його!

Garnier Color Sensation Стійка крем-фарба – у замовлені я вказала відтінок 110, але в магазині щось переплутали та прислали мені цей відтінок. Я спочатку думала подзвонити, але потім вирішила – а може спробувати новий відтінок ? Та залишила його собі )

Novax Cosmetic Pads 100 шт – косметичні диски. На сайті не було моїх улюблених пафів Білосніжка, тому купила звичайні диски

Туш Eveline Cosmetics Variete Mascara – моя улюблена туш. Ніколи мене не підводить. Люблю її за щіточку, за ефект на віях та за чудову стійкість. Про неї я робила допис тут - https://club.makeup.com.ua/post/33281/

Шопер у подарунок ! Багато років тому у вересні я зареєструвалася в інтернет-магазині Makeup.com.ua і раз на рік сайт нас радує подарунками, присвяченими до цієї події. Такий шопер в мене вже є. Але він настільки зручний, що я вирішила – мені потрібен ще один )

Ну і те, що я купила не на Makeup.com.ua :

Олівець для губ GlamBee у відтінку 110 - нарешті я його знайшла в цьому відтінку

Відливант парфуму Marc-Antoine Barrois Tilia – 3 мл насолоди. Липа з медом. Який він чудовий! Яскравий, розкішний, смачний, з довжезним шлейфом та шикарною стійкістю.

На цьому поки що все. Усім дякую, що завітали до мого допису!