Царьова Анастасія

Бренд Lalarecipe і мої фаворити

Бренд Lalarecipe і мої фаворити

Сьогодні вкотре хочу поділитись продуктами по догляду за обличчям.

Я вже кілька років шукаю саме те, що мені потрібно і завжди є якесь ''але''. Я думаю, як і у кожної з нас.

Вкотре переглядаючи сторінки у інстаграмі я натрапила на бренд Lalarecipе. Відверто кажучи, він мене не ''зачепив''. Але так, як я фанат корейської косметики, начитавшись відгуків, замовила цілий набір, на свій страх і ризик.

Маю досвід у замовленні набору Smart4derma. (досвід ось тут https://club.makeup.com.ua/post/30254/) І знову я наступила на ті ж граблі. =)

Але, думаю: ''Була, не була''.

Далі буду розповідати свій досвід про кожен продукт окремо, тому запасіться терпінням. Буде багато фото і описів. :)

P.S. У дописі описаний мій досвід після 1 місяця користування продуктами.

Бренд Lalarecipe і мої фаворити
Бренд Lalarecipe і мої фаворити
Бренд Lalarecipe і мої фаворити

Перший продукт, який я протестувала Lalarecipe Yuzu Self Foaming 3in1 Peel Cleanser. Цей засіб має досить непоганий склад (не буду сюди вже копіювати його) і підходить для жирної шкіри. При нанесенні на шкіру виклядає, як гель з крупинками, але не великими, а потім при контакті з шкірою перетворюється у піну.

Має дуже класний запах апельсину, через вміст вітаміну С, ніжно очищує шкіру, не пече, не подразнює та змиває навіть стійкий макіяж (очі також ним змиваю, не подразює та не пече). Засіб мені підійшов. Дуже хороший.

Зволожуюча есенція з бакучіолом

Так, як я фанат активів, кислот і всіляких інгредієнтів, не могла пройти повз такого продукту. Я знайома з ретинолом та з його ефектом, тому чуда не чекала, адже бакучіол трішки інший інгредієнт, не такий сильний, але і не такий алергічний.

Есенція, як водичка, фіолетового кольору. Мінімальний розхід і приємний, ненав'язливий запах. Після неї моє обличчя зволожене, не викликав нових висипів, камедонів та дискомфорту. А це основне. Загалом дуже хороший продукт.

LALARECIPE Hemp Seed Serum

Сироватка з екстрактом коноплі, котра бореться з висипаннями та подразненнями. Має приємний, ненав'язливий запах, хорошу текстуру і зелений колір. :) Вбирається моментально, не сушить та не подразнює шкіру. Загалом мені вона підійшла. Якби я ще правильно її наносила. 😛 Бо спочатку мене сипало від продуктів, а потім, розібравшись і ''почувши'' свої потреби я досягла успіху.

LALARECIPE Yuzu Vita C Cream

Крем-гель з екстрактом Юдзу та вітаміном С. Має дуже приємний запах, невагому текстуру та мінімальне використання. Для мене виявився ідеальним влітку. Не залишає жирного блиску, не подразнює та живить шкіру. Я досі ним користуюсь на день, адже моя шкіра і взимку жирна, тому, думаю, буду його використовувати цілий рік. Продукт справді підійшов жирній шкірі.

NEOGEN DERMALOGY REAL NIACINAMIDE 15% SERUM

Я взяла пробник собі, адже колись вже мала досвід з Ніацинамідом від The Ordinary і мене від нього дуже сипало. І тут історія повторилась....

Думаю, добре, що замовила маленький розмір. Я розчарувалась.

Але, все ж таки, вирішила дати йому 2 шанс і він проявив себе. Я почала наносити його не щодня (знаю, що забагато, то не здраво ;) і сипати мене перестало і він зменшив прояву постакне та допоміг боротись з жирністю шкіри. ''Подружитись'' вийшло, продукт дійсно хороший, але дуже концентрований.

Modey Kombucha Black Tea Ferment Face Essence

По рекомендаії однієї з учасниць тут, у Makeup Club я купила її.

Користуюсь нею вже далеко не вперше, використовую 2-3 шари і ввела знову у догляд, коли стало холодніше. Скажу чесно, мало чим, особисто для мене відрізняється від Dr. Ceuracle (хіба ціною). ;)

Зволожує, живить та насичує шкіру. Наношу її поверх есенції з бакучіолом і на ранок маю чудову шкіру.

Фото обличчя ''до'' та ''після''

Перше фото 19 серпня 2024 року. Як ви всі бачите є сліди постакне, розширені пори та жирний блиск (хоча це ранок, після всіх процедур).

Друге фото - 29 серпня 2024 року. Зменшилась кількість жирного блиску і помітно зменшились пори, всього за 10 днів користування продуктами. (хоча висипи нові появились через неправильне використання сироватки з Ніацинамідом).

І останнє фото сьогодні 19 вересня. Як Ви бачите, я після моря (загар трішки є), де я під сонцем була щодня. У мене не має пігментації, жирний блиск унормалізувався, зменшились пори та висипання помітно зменшились, лише сліди залишились.

Що я можу сказати, результат ''на обличчя''. Продукти дійсно хороші, підійшли моїй проблемній, жирній шкірі та зробити точно не гірше.

Простіть, пробачте, за довгий допис. Але хотілось поділитись знахідкою корейських, дуже хороших та якісних продуктів. :)