Інна ✨

Самонабірна палетка з сухими продуктами для лиця від Wibo

Самонабірна палетка з сухими продуктами для лиця від Wibo
Самонабірна палетка з сухими продуктами для лиця від Wibo

Я дуже люблю сухи продукти для лиця від Wibo. Мій улюблений бронзер - Wibo Beach Cruiser Body&Face Bronzer, який я купую роками, просто кожен раз коли закінчується - перекуповую його і в мене не стоить питання, чі не придбати щось інше. Бо він ідеальний за кольором, текстурою, пігментацією і навіть його картонне пакування мені дуже подобається, воно з магнитом, легке і дуже зручне! Але він довольно виликий і я шукала якісь меньш габаритні варіанти, щоб було зручно брати у невелики поїздки і пакування не займало півкосметички. Саме тоді я і звернула увагу на те, що бренд має окремі палеткі та продукти, якими можно самостійно їх заповнювати. Ідея здалась мені дуже вдалою і я пішла у фізичний магазин, щоб обрати собі бронзер.

Скажу одразу, самі палетки жахливої якості. Я купляла на великих знижках, але навіть того вони не вартують. Я тримала у руках і роздивлялась ті палетки на 1, 4 та 6 продуктів - і вони уси були не дуже якісні. Але ж якось продукти зберігати треба, тому я придбала для себе самонабірну палетку на 6 продуктів. Ячейки погано тримають рефіли, пластик хіткий і дуже швидко покрився подряпинами, хоча палетка в мене просто стоить на полочці з косметикою. Дзеркало всередині гарне, в нього зручно фарбуватись, але воно занадто важке для такого легкого пластику і просто живе окреме від корпусу життя. Зараз бачу у наявності на сайті є лище варіант для 1 рефілу і там немає дзеркала - тож може він буде зручніший і я залишу посилання.

Але ж ви тильки подивиця, які чудові продукти всередині! Я обрала для себе 3 хайлайтера, бронзер, скульптор та рум'яна. Текстура, пігментація, нанесення - все просто чудове! Я зібрала цю палетку пару років назад, тож мабуть вже не всі продукти можно придбати, але я все одно хочу розказати подробно про кожен, бо вони того заслуговують. В деяких вже проглядується дно рефіла, і частіще за все у такому стані не прийнято показувати косметику. Але я вважаю, що якраз дірочки у продуктах - це найкращий показник якості та що ними дійсно користуються!

Самонабірна палетка з сухими продуктами для лиця від Wibo
Самонабірна палетка з сухими продуктами для лиця від Wibo

Це морозний хайлайтер з синім переливом. Не має у собі виликих окремих сяючих часточок, однорідно переливається на сонечку. Я його не часто використовую, але під окремі образи він мені іноді дуже потрібен. Гарно сяє, додатково не підкреслює текстуру шкіри і красиво виглядає у внутрьошніх куточках ока.

Це мій самий улюблений хайлайтер! По його стану це помітно) Кольору шампань, але на прозорій базі, цей хайлайтер дає вологе дороге сяйво на шкірі, не створює сірих або білих полос на вилицях і ідеально підходить світлошкірим. Я не часто користуюсь хайлайтером на кожен день, але обов'язково на фотосесїі та для вечірніх виходів і наношу цей хайлайтер ще і на зону декольте, ключиці та плечі. Нічого не підкреслює, не створює текстури там, де їі немає. Я планую купити ще один рефіл, бо від дуже гарний!

Це другий відтінок цього хайлайтеру. Від більш золотавий і підходить мені, коли я засмагла. Теж на прозорій базі, дуже сяючій, не залишає полос на вилицях і має всі ті чудові властивості, що і відтінок 01 Get Rich

Ніжні персикові рум'яна з якими неможливо переборщіти. Зараз цей відтінок для мене не дуже актуальний, бо в мене період яскравий ягідних рум'ян на півобличчя, але вони чудові! Якщо потрибен універсальний теплий відтінок, якій буде компліментарен до більшості макіяжів та не буде перетягувати на себе увагу - це саме вони.

Продукт заявлен як бронзер, але я вважаю, що це відтінок скульптору. Він холодний, з сірим підтоном і я не використовую його самостійно у якості скульптору, а наношу як тіні/змішую з відтінками коричневого для прохолодної димки у розтушовці. Напівпрозорий, чудово нашаровуються, не залипає та не створює плям.

А ось і той самий бронзер, через якій була створена уся ця покупка!)

Дуже схожий на мій улюблений Wibo Beach Cruiser Body&Face Bronzer, але трошки насиченіший за пігментацією. Я беру його з собою у подорожі та використовую ще і для розтушовок - у поєднанні з попереднім відтінком 1 Sweet Coffee можно створити відтінок любої температури та насиченості. Дуже класний продукт, гарно лягає на шкіру. Теж хочу купити ще рефіл на заміну.