Альона Нойвілль

Засмага з ароматом «Піна колади»: що ми знаємо про найпопулярніший продукт від Physicians Formula?

Засмага з ароматом «Піна колади»: що ми знаємо про найпопулярніший продукт від Physicians Formula?

Кажуть Physicians Formula – мають на увазі Murumuru Butter Bronzer. Дійсно, він багато років «робить» продажі бренду й дозволяє компанії розробляти іншу косметику, менш широковідому.

Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer, за запевненням компанії, містить екзотичне масло мурумуру з Амазонки, яке має пом'якшувальні властивості та забезпечує гладке нанесення. Формула збагачена антиоксидантами та вітамінами С та E.

Цей бронзер має кремову текстуру та відчутний кокосовий аромат. Крім того, містить SPF 15 – небагато, але все ж допомагає захистити шкіру від ультрафіолетових променів.

Бронзер входить до складу колекції Physicians Formula Murumuru Butter, яка також включає пудру, хайлайтер, рум'яна, туш і тіні з маслом мурумуру, купуасу та тукуми. Вся лінійка продуктів ароматизована, та має примітне упакування. Відбулося декілька стадій редизайну та змін формули, від сатинової до матової, тому уважно читайте опис саме того продукту, який збираєтеся придбати.

Цей бронзер точно не для початківців. Завдяки високій пігментації, дуже легко наставити плям, особливо якщо взяти пензлик з натурального ворсу. Я рекомендую наносити усі продукти з серії Murumuru Butter синтетикою або дуофіброю. Спонжик всередині упаковки дивний та незручний, набирає забагато бронзеру, ним неможливо тушувати.

Аромат «Піна колади» – окрема тема. Мені подобається, але якщо у вас висока чутливість до парфумованої косметики – проходьте мимо цієї лінійки.

У мене відтінок Sunkissed, цегляно-пісочний середньої глибини. Варто було взяти світліший, але його найважче вловити в продажу. Можна використовувати як для контурингу, так і на очах: мені подобається затіняти ним складку повіки.

Пасуватиме теплим підтонам шкіри та волосся.