Missmili

Lirene Cappucino Self Tanning Foam

🤍Моя шкіра дуже світла і не засмагає. Хоча, якщо подумати, в дитинстві я засмагала, але дуже мало. Згодом навіть ця «суперздатність» зникла, і тепер засмага просто не береться. Єдине, що влітку періодично з’являються веснянки на обличчі.

🤍У мене вже був досвід з автозасмагами, але результат не дуже вражав. Засоби бралися плямами в зоні колін та щиколоток, створюючи ефект "немитих ніг"😅

🤍Пінку для засмаги від Lirene я купувала в офлайн магазині, де була акція, тому вартість склала близько 100 грн за 150 мл. Обрала відтінок Cappuccino для світлої шкіри. Є також варіант для більш смуглявої шкіри — Espresso.

🤍Пінка має зручний дозатор, який працює справно. Аромат приємний, зовсім не типовий для автозасмаг — пахне вершковим пудингом з какао. Текстура пінки дрібна, легка і білого кольору, на шкірі вона стає прозорою. На одне використання потрібна зовсім невелика кількість — одного натиску мені вистачає від п’ят до стегон.

🤍Сама пінка не жирна і не щільна, дуже легка та, до речі, чудово зволожує шкіру. Після використання шкіра одразу стає м’якою та гладенькою. Вона швидко поглинається, майже миттєво, не залишаючи липкості чи жирності.

🤍Я використовую її ввечері після душу, просто руками, без рукавичок чи інших аксесуарів. Вже на ранок шкіра має легкий засмаглий відтінок. Засмага не яскрава, не руда і не жовта, а дуже делікатна і натуральна. З кожним наступним використанням відтінок стає яскравішим, але без надмірностей — все максимально природно

Чи бруднить білизну?

Не дуже, хіба якщо нанести забагато і відразу одягти біле.

Чи залишає плями або розводи на шкірі?

Абсолютно ні, відтінок рівномірний і натуральний.

Чи є накопичення пігменту в зоні згинів, колін та щиколоток?

Ні, за умови рівномірного нанесення.

Чи варта вона уваги?

Так, і ще раз так! Це мій найвдаліший засіб для засмаги, який підійде навіть новачкам. Ніяких розводів, додаткових аксесуарів не потрібно — все легко і просто, а результат завжди натуральний і рівномірний.