Strange Love

Patchouli & Spicy від Avenue Des Parfums Home

Patchouli & Spicy від Avenue Des Parfums Home

Серцем композиції є, безсумнівно, пачулі. Я обрала Patchouli & Spicy саме з надією отримати такі характерні землянисто-пряні ноти, притаманні цій рослині. І тут вони звучать просто чудово! Всі найкращі грані пачулі збережені: глибина, спецієвість і та сама неповторна волога землянистість, ніби ви гуляєте квітковим полем в перші хвилини літньої зливи. Пачулі тут чимось схожі на запах петрикору і ноти свіжого озону. Ця свіжість ніби піднімається з глибин землі. Це поєднання землистості і пряності створює унікальний контраст, який робить аромат пачулі таким привабливим.

Але на цьому розкіш аромату не закінчується. До пачулі приєднуються ноти какао-праліне, які додають аромату тепла та затишку.

Щоб додати композиції додаткової свіжості, автори аромату доєднали ще й ноти кедра. Ця деревна нота чудово доповнює пачулі, створюючи відчуття прохолоди і чистоти.

А ваніль обволікає всі ноти аромату, надаючи йому солодкуватий, шлейфовий відтінок. Ваніль тут не гурманська, не схожа на дешевий ванілін. А тепла і благородна, наче вигріта на сонці. Поєднання пачулі та ванілі - класичне в нішевій парфумерії, ці ноти ідеально доповнюють одна одну, хоч і діаметрально протилежні за звучанням.


У фіналі виходить пряний аромат вологої коштовної деревини та густої теплої ванілі. Важко передати красу та унікальність цього аромату словами, тому обов'язково спробуйте!


Дифузор Patchouli & Spicy – це не просто засіб для ароматизації приміщення, це справжній об’єкт мистецтва. Стильний флакон і чорні палички зроблені з високоякісних матеріалів. Аромат розповсюджується по кімнаті поступово, створюючи атмосферу затишку і комфорту. У нас він розміщений у спальні 15 квадратних метрів, 4 паличок вистачає, аби заповнити її. І це при тому, що вікно завжди відчинене.

Patchouli & Spicy від Avenue Des Parfums Home

Дифузор Patchouli & Spicy від Avenue Des Parfums Home – це справжня знахідка для любителів пачулі. Він поєднує в собі все найкраще від цього благородного аромату, додаючи до нього нові, несподівані грані. Якщо ви шукаєте аромат, який стане родзинкою вашого інтер'єру і подарує вам незабутні емоції, то цей дифузор обов'язково варто спробувати.