Вікторія Громова

Skin1004, Frankly, VT Cosmetics

Skin1004, Frankly, VT Cosmetics

Почну з того, що вже колись тестила, тому що бренд Skin1004, створив багато шуму, особливо своєю лінійкою centella. Зараз в цій лінійці (вже лекілька «під лінійок»).

Перша це жовта серія, а саме я тестувала ампульну сироватку з центелою, в складі окрім цього екстакту більше нічого не заявлено.

Вона має легку текстуру, швидко поглинається, не залишає ніякої плівки. Повинна відновлювати та захищати барʼєр та зволожувати шкіру. Свої властивості виконує. Досить базова, але добра сироватка.

Інша, з синьої лінійки, hyalu-cica first ampule, вже с більш насиченим складом. Тут не тільки центела, а ще й кераміди, ніацинамід, гіалуронова кислота, пантенол, полинь, цериміди, цинк і так далі. В цієї, вже більш густа та щільна консистенція, вона однозначно біль живильна. Після неї відчуття, що шкіра ніби випила склянку води. Дуже зволожена, зарахунок чого, розгладжуються мілкі зморшки.

Вона мені сподобалась більше.

Також, новий для мене бренд Frankly. Сироватка Sunday Glow, з ніацинамідом та пробіотиками. Повина надавати сяяння, прушності та освітлювати пігментні плями.

В неї приємна, молочкоподібна консистенція , добре поглинається. Вона мені сподобалась, і враховуючи те, що бренд не дорогий, добавила її в віш ліст.

Вона добре зволожує, шкіра після оксамитова. Сподобалась 👍

VT Cosmetics - Reedle Shot 100. Це мікроголковий бустер для покращення текстури шкіри. Вони свого роду перші, хто зробив таке, і зловили велику популярність саме на цьому продукті.

Засіб складається з cica reedle комплексу, ніациноміду, аденозину, амінокислот та прополісу.

Він призначен для покращення текстури, зволоження, відлущування, та регенерації шкіри.

Бустер має консистенцію сироватки, трохи білого кольору, але коли ви наносите його на обличчя, він починає покалувати, немав багато, багато маленьких іголок на вашій шкірі. Спочатку стає тепло, потім прохолодне відчуття.

Можливо комусь ці спецефекти цікаві, раджу спробувати, хоча б зрозуміти підходить вам таке чи ні. Особливо я повнорозмір купувати не буду.

Skin1004, Frankly, VT Cosmetics
Skin1004, Frankly, VT Cosmetics
Skin1004, Frankly, VT Cosmetics
Skin1004, Frankly, VT Cosmetics