Аніта

Enough Rich Gold Intensive

Enough Rich Gold Intensive

Позитивно ставлюся до корейської косметики і дуже добре знайома з брендом Enough. Я випробувала безліч різних масок для обличчя. Безперечним лідером вже довгі роки для мене залишаються тканинні маски. Вони прості у використанні та не вимагають спеціального зберігання. Цього разу я обрала для себе тканинну маску на основі іонів золота.

Enough Rich Gold Intensive

Пакування: об'єм 25 грам. Щільне саше в золотистому оформленні з усією необхідною інформацією корейською мовою. Візуально виглядає привабливо. З боків знаходяться насічки, що дозволяють легко розкрити упаковку руками, не вдаючись до ножиць та інших предметів. Маска в упаковці знаходилася в акуратно складеному вигляді.

Лекало маски непогане, зроблено з дуже м'якого еластичного бавовняного матеріалу.

Консистенція просочення не надто густа, текстура гелева, не липка, колір повністю прозорий.

Аромат: приємний, легкий косметичний. Нагадує легкі східні парфуми. На обличчі після використання не відчувається.

Особливості Rich Gold Intensive Pro Nourishing Mask Pack бренда Enough:


- щільно прилягає до шкіри, покращує всотування та дію цілющої сироватки;
- склад збагачений іонами золота та алантоїном;
- інтенсивно зволожує шкіру, відновлює оптимальний рівень гідратації;
- усуває сухість та лущення;
- підвищує пружність епідермісу;
- вирівнює тон обличчя та надає йому здорове сяйво;
- зміцнює епідермальний бар'єр, підвищує опірність шкіри до впливу різних несприятливих факторів навколишнього середовища.

У використанні маска зручна. Вона добре сидить, не дратує, не щипає шкіру. Роздратування і почервоніння теж не викликає. Не дивлячись на те, що просочення дуже багато і воно навіть капає, коли дістаєш маску з пачки, по обличчю сироватка не стікає. По рекомендації бренду маску тримала 20 хвилин. Перше, що я помітила після того, як зняла маску, це відсутність липкості. Для мене це дуже важливий та головний критерій для масок. Шкіра значно змінилася і стала гарнішою. Маска непогано вирівняла тон обличчя та пом'якшила шкіру. Шкіра дуже приємна тактильно. Вона дуже м'яка та ніжна, бархатиста. Не така як у звичайному житті, хочеться торкатися обличчя весь час. Маска добре зволожує шкіру обличчя. Немає бажання одразу мазатися кремом. Обличчя виглядає відпочилим та свіжим. Тканинна маска для обличчя на основі іонів золота однозначно працює.